James D. Trunks Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Hei there, nu cred ca e chiar "cover" dar mi-au venit temele astea peste piesa, am zis sa le inregistrez. Enjoy 2
eduard.alexandru Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Nu am inteles nimic din chestia asta. Nu am gasit nici o legatura de stil sau de tehnica intre piesa originala si ce faci tu acolo... Nici macar ritm si masura. Serios, care e faza?
James D. Trunks Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Asa am simtit, sa cant peste. Nu e nici o faza.
Sympthom Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Nu am inteles nimic din chestia asta. Nu am gasit nici o legatura de stil sau de tehnica intre piesa originala si ce faci tu acolo... Nici macar ritm si masura. Serios, care e faza? Cateodata in muzica nu tre' sa gasesti legatura , asta e faza , muzica nu o intelegi o simti .. 1
Septi Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Imi place.Adica e misto, dai mai multa culoare melodiei! 1
James D. Trunks Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Ma bucur ca iti place. Asa mi se pare si mie
Winston Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 a ) Muzica nu o intelegi, o simti b ) Muzica nu o intelegi, apuca-te de altceva
carnigetot Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ma.... is dragute ideile.. imi place cum suna arpegiile astea... Singurele lucruri care le-as schimba ar fi legate de chitara. Mi-ar fi placur sa fie mai ingropata in mix si sa fie cu cateva idei mai putina, ce vreau sa zic e ca aglomereaza foarte mult piesa. In rest, imi place mult cum suna . Good Job, si tine-te de treaba ai mult potential! 1
James D. Trunks Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 Hei there. In legatura cu mixu, nu ma pricep mai deloc la asta. Doar am tras in cubase doua canale si le-am panoramat. E si prima oara cand inregistrez asa. Am inceput sa fac temele pe chitara in ideea sa fac ceva diferit pentru fiecare in parte. Pe parcurs am mai modificat la ele si se mai repeta. Nici nu am avut timp mult la dispozitie. Nu am vrut sa fac video sa arat tehnica, sau youyube lesson. Cant de 2 ani jumate la chitara, inca am mult de invatat, dar mi s-a parut ca suna ok Ma bucur ca iti place
carnigetot Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Ataaaaatt! cum am zis, mega spor la treaba si la studiu in continuare. Orice ar fi nu te da batut ca ai un viitor bun in fata, daca canti doar de doi ani si faci chestiunile astea . Edited March 6, 2013 by carnigetot 1
comanel Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ca un mare fan al piesei, fara suparare iti zic ca ai facut-o terci. Partea aia cu tapingu' a fost ok pentru vreo 8 masuri, dup'aia a fost deja prea mult. Dude, ia-ti un metronom. Studiaza cu el, vei afla ca desi va urati unul pe altul la inceput, pe parcurs o sa fie cel mai bun prieten al tau.
Recommended Posts