Pierre Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Salut, Caut o trupa pentru nunta mea, orientata spre anii 70-80-90 rock/pop/disco. Nunta va avea loc pe 24 mai 2014 in Borzont, langa Gheorgheni. Contact via PM. Multumesc !
schema Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Salut Pierre, eu iti doresc noroc si casa de piatra! Dar nu cumva te grabesti cu cautarea unei trupe pentru un eveniment ce va avea loc peste un an?
ramurel Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 No, Petrică, mai e pân-atunci, da' să-mi dai voie să-ţi urez casă de piatră şi n-şpe copii... O orchestră de ei să-ţi faci.... Sau măcar vreo patru, să ai de-o trupă Baftă cu formaţia pentru nuntă ! Să ne zici şi ce setlist bagi ... Adică, la sarmale un Pink Floyd, la furtul miresei, un "The Jack", etc... "Şi-acuma, dedicaţie specială pentru mireee, să trăiaascăăă ! : And another one gone / Another one gone / Another one bites the dust ! " . 4
Pierre Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Multumesc guys ! Si eu m-am gandit ca mai am timp, dar cele 2-3 trupe faine pe care am vazut in alte nunti sunt deja ocupate pentru 2014 :/ Deci prefer sa ma apuc un pic mai inainte decat ce m-am gandit. @Ramurel : chiar m-am gandit la asa ceva Si Raining Blood la dans de inceput
Vladympv Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Calin Boca din Zalau are trupa de cantat la nunti si e un mega chitarist , muzician daca vrei te pun in legatura iti canta ce vrei tu
impaiatu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 La nunta unui prieten d-al meu a cantat "The Dada". Au facut un spectacol foarte frumos. Ii gasesti pe Facebook.
Pierre Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 (edited) @Bogdan le am deja angajat pentru o petrecere de firma, dar din pacate n-am acelas budget si pt nunta @all multumesc pentru info, ma voi uita. Edited March 4, 2013 by Pierre
Laszlo Zsolt Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Incearca sa contactezi si formatia Back in Time din Sfantu Gheorghe, foarte buni muzicieni, mi-au placut. www.backintime3.ro
Guest Tiki Horea Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dude, The Remakers din Cluj. Canta AWESOME oamenii. Aici ii linku lor de Facebook. https://www.facebook.com/theRemakers
Recommended Posts