Guest dj3mixxx Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Salut. Cum aflu modelul si numele viorii acesteia: A fost cumparata in 79' Are garantie Daca se poate si pretul de vanzare,as dori sa o vand si nu prea stiu ce sa scriu la detalii despre ea...
Ibanozzi Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Cred ca este un Reghin de fabrica, model student..., daca te vei uita in interior, are o eticheta care iti va da mai multe detalii despre vioara...
Guest dj3mixxx Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Da ai avut dreptate,reghin 4/4,made in romania, pret 350 Cam cat ar costa in ziua de azi
Silviu_i Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Se vede clar ca este un Reghin.Daca examinai stampila de pe certificat observai ca scrie "L.P.L Reghin" care, probabil, reprezinta firma.
Silviu_i Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Pretul in pui tu...banuiesc ca ce ai scris acolo acel 350 este pretul din anul in care a fost fabricata.Aici te-ar putea ajuta parintii, ma gandesc, oricum cineva care a trait atunci si stie cam cat au insemnat 350 de lei, probabil, in perioada aceea.Bafta!
Guest dj3mixxx Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Ei zic 200LEI,mi se pare cam putin,cred ca am sa pun "astept oferte" nu vreau sa pun un pret prea mic sa ies in dezavantaj,dar nici un pret mare sa astept mult si bine
vektor Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 am una din '75 pe care am dat 100 de lei. go figure.
Ibanozzi Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Uite, ca fapt divers, cu cat dau ei aceeasi vioara acum http://www.hora.ro/student_violin.html, dar sincer, nu cred ca vei obtine acest pret, in veci... Parintii tai cam au dreptate, undeva pana la maxim 300 RON, poti sa obtii pe ea, asta daca suna cat de cat...
TheZKD Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Salut. Cum aflu modelul si numele viorii acesteia: A fost cumparata in 79' Are garantie Daca se poate si pretul de vanzare,as dori sa o vand si nu prea stiu ce sa scriu la detalii despre ea... Ti-am scris PM sa imi mai trimiti detalii , ai scris desigur si mi-ai trimis o poza de pe un alt link cu pretul si numarul; tau de telefon . Te-am sunat nimic , ma gandeam ca esti ocupat . Te-am mai intrebat pe private niste intrebari dar nu ai raspuns desi erai online si mi-ai citit mesajul . Eram cu adevarat interesat sa o cumpar si deschis la negociere .
Recommended Posts