Nenea Rau Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Recunoaste; doamna te-a fortat sa scrii asta 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Am scris-o purtand cel mai contondent guler posibil; un Squier.) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Ai luat-o-n serios!!! :biglaff: Bre, sunt solidar non-burlacilor, stiu cum e si prin ce trece un astfel de barbat. hehe Recunosc, pentru o clipă m-am gândit : "Ia uite, noi facem mişto de neveste şi printre noi e unul care chiar are probleme grave acasă şi ia în serios bătălia. A real NO MA'AM leader..." ... Deci, aşaaa care va sa zică, tu nu eşti însurat ?!?! Ia uite, unde era spionu' din conservă... Auzi, la el, "non-burlaci"... Auzi la el : "Ştiu cum e"... You have no f'ckin' idea ! Dacă vrei să fii uns Jedi al... non-burlacilor, join us into the the dark side, dup-aia mai vorbim ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 (edited) Domnilor, cusca mea este mai stramta. Voi aveti, inele, juraminte, acte, preot, cununii, deci, e o idee mai greu sa fugiti. Oare nu suferinta mea este mai mare, caci de 4 ani de zile locuiesc cu aleasa inimii mele, "DE BUNA VOIE"??? Pe bune, am halit de mult portia asta de mancare. Edited February 17, 2013 by George M. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
impaiatu Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Citind un topic despre o pedala wah-wah, mi-a venit subit o idee; pedala de volum inseriata cu pedala de bla-bla, cadou pt. viitorul insuratel. Volumul sa fie intre mute si foarte incet. Acum, pe bune, situatiile difera de la caz la caz iar cazul meu e unu' fericit. Nu se poate spune despre cazul unor prieteni de-ai mei care, rand pe rand si-au ascuns la mine diverse achizitii facute fara stirea nevestei. Momentan gazduiesc un bass iar acum vreo doi ani am fost nevoit sa mint ca ii fac cadou unui prieten o chitara acustica. Se saturase sa vina pe la mine ca sa si-o cante. Odata cu destainuirea asta nu ma mai simt cel mai ipocrit om de pe pamant. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Genial Karpi ! Aia cu "te insori, nu te insori peste 10 ani oricum o sa-ti para rau " trebuie pusa deasupra usii la starea civila ! Am ras de m-am spart citind topicul asta ! Cine zicea ca pe RGC doar se injura lumea ? Uite unde zacea potentialul de divertisment ! Eu sunt casatorit de 4 ani si fi-miu are 2. Sotia mea e foarte toleranta cu hobby-ul meu (altfel nu ma insuram cu ea nu ?). Deja s-a invatat la ce magazine sa faca ture de ziua mea si de Craciun . A ajuns sa fie foarte educata in domeniu, stie foarte clar diferenta intre un single-coil si un humbucker, acum suntem deja la subtilitati. .....dupa cum va doresc si voua PS: M-am amuzat teribil 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 Genial Karpi ! Aia cu "te insori, nu te insori peste 10 ani oricum o sa-ti para rau " trebuie pusa deasupra usii la starea civila ! Am ras de m-am spart citind topicul asta ! Cine zicea ca pe RGC doar se injura lumea ? Uite unde zacea potentialul de divertisment ! Eu sunt casatorit de 4 ani si fi-miu are 2. Sotia mea e foarte toleranta cu hobby-ul meu (altfel nu ma insuram cu ea nu ?). Deja s-a invatat la ce magazine sa faca ture de ziua mea si de Craciun . A ajuns sa fie foarte educata in domeniu, stie foarte clar diferenta intre un single-coil si un humbucker, acum suntem deja la subtilitati. .....dupa cum va doresc si voua PS: M-am amuzat teribil Si logodnica mea e foarte toleranta. Acum chiar ma sustine sa imi iau o chitara noua... dupa ce o vand pe cea veche, bineinteles. Si a invatat si ea magazinele prin care mai intru eu, dar le mai incurca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 Si logodnica mea e foarte toleranta. Acum chiar ma sustine sa imi iau o chitara noua... Vali, să trăieşti sănătos 1000 de ani, fără reparaţii şi să rămâi acelaşi optimist incurabil şi peste 10 ani... Şi-o dedicaţie pt tine : Doi prieteni se întâlnesc dimineaţa la cafea. Unul din ei are un ochi vânăt. - Ce-ai păţit la ochi? - M-a lovit nevasta… - De ce? - I-am vorbit cu “tu”… - Doamne, iartă-mă, dar ce fel de relaţie aveţi voi în familie de te-a lovit pentru atâta lucru? - Păi aseară, pe când mâncam, mi-a zis: “Ştii dragă, noi n-am mai făcut sex de trei luni”. Şi eu i-am raspuns: “Poate tu…” . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted February 18, 2013 Author Share Posted February 18, 2013 Vali, să trăieşti sănătos 1000 de ani, fără reparaţii şi să rămâi acelaşi optimist incurabil şi peste 10 ani... Multumesc mult! La fel si tie si celorlalti de pe forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts