cookieznvodka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Hei rgc, am cautat pe net dar nu prea am gasit....., despre chitarile dimavery, sunt "copi" dupa alte chitari ? Si unde sunt facute ? Thanks !
baltazar181 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) Sunt facute in Germania dar is de proasta calitate. Eu am avut unul l-am cumparat nou sub forma de set acus 9 ani . dar dupa un an l-am si vandut ca nu era bun de nimica.. Poate este categoria mai scumpa care e cat de cat buna , insa ce am vazut in magazine erau de foarte proasta calitate Edited February 2, 2013 by baltazar181
cookieznvodka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Nu fac copie dupa nimic ? ca epiphone dupa gibson sau etc.
Cosu Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Sunt facute in Germania dar is de proasta calitate. Eu am avut unul l-am cumparat nou sub forma de set acus 9 ani . dar dupa un an l-am si vandut ca nu era bun de nimica.. Poate este categoria mai scumpa care e cat de cat buna , insa ce am vazut in magazine erau de foarte proasta calitate Cel mai probabil compania mama opereaza in Germania dar instrumentele sunt facute in China. LE: De pe pagina distribuitorului olandez: De Dimavery muziekinstrumenten worden ontwikkeld in Europa, en geproduceerd in China adica ce am zis mai sus
baltazar181 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 nah nu stiu eu am avut una si scria made in germany... dar asta era demult acu vreo 8 ani , oricum is de proaste calitate Fac copii si de les paul si stratocaster , telecaster doar ca is de foarte proasta calitate. Mai bine iti cumperi un Epiphone
vektor Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Am vazut un dimavery mai de mult pe care scria made in italy. Scumpa degeaba.
cookieznvodka Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Nu vreau sa cumpar , doar am vrut sa ma informez
Sloby Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Am avut un tele de la Dimavery acum 1 an si ceva. Am trimiso la Bucuresti in stare perfecta in urma unui schimb si a ajuns acolo cu gauri in ea...se lasase placajul.
Recommended Posts