flo96 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Salut! Mi-am facut si eu curaj sa postez o melodie si sa va cer parerea. Va rog frumos sa scrieti exact ce credeti Am inregistrat cu un microfon penrtu PC, deci calitatea nu este asa buna iar chitara este cam... antica. Sper sa fie ok it's probably me.mp3 8
impaiatu Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Pur si simplu imi place. Altceva nu stiu ce pot spune.
flo96 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 (edited) Chitara stiu ca e... nu am cuvinte, dar la ce te-ai referit, ca nu am cantat eu bine sau ca nu suna bine ea? Oricum stiu ca nu suna excelent nici cantatul nici ea ) Edited January 21, 2013 by flo96
finics Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Chitara stiu ca e... nu am cuvinte, dar la ce te-ai referit, ca nu am cantat eu bine sau ca nu suna bine ea? Oricum stiu ca nu suna excelent nici cantatul nici ea ) 1
Guest serby Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Ai toate calitatile necesare ca sa faci cariera. Fugi la scoala sau profesor si sa auzim numai de bine. Cat despre chitara ... simplist, robotic si nu prinzi notele bine de se aud zbarnaielile alea.
Terminator Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Foarte tare!!!Tine-o tot asa! Imi place la nebunie cum suna ! 1
skoda73 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Mi-as schimba vocea cu a ta !!! Interesant :eu cant numai dupa a treia bere dar prietenii i-mi spun mai bine sa dansez ca la praf rezista mai bine!!! E chiar foarte bine!!!!Succes!!!!!!!!!!!! 1
crichton Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Semeni la voce cu un prieten de-al meu ) Suna misto, da-i inainte!
flo96 Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Mamaa, va multumesc mult pentru pareri. Asta inseamna ca nu ma las de cantat )
flo96 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Nu sunt in nici o trupa. Cand ma apuca, i-au chitara si incep )
mike_KidLazy Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Marfa vocea, chitara suna deplorabil . Dar vocea face obiectul topicului, deci... good job, imi place! Apropo, cam ce genuri de muzica te-ar interesa sa canti? Eu mai colaborez la unele coveruri cu alti colegi de forum, poate te alaturi echipei . 1
Vlad H. Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Da...faorte faina vocea...si merge la coveruri...
skoda73 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Slab. Fals. Timid. Puber. Fara vlaga. Profesore,vad n-ai sosit bine si dai cu parerea in stanga si-n dreapta,poate multi ar fi curiosi sa te auda cantand ,sa ne demonstrezi ca esti macar cu o clasa deasupra lor!!!
TheZKD Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Slab. Fals. Timid. Puber. Fara vlaga. Chiar daca ar fi asa , exista modalitati mai civilizate de a informa pe cineva ca mai trebuie sa exerseze si sa sa fie incurajat daca tot are initiativa si curajul sa posteze unui public larg capacitatile sale vocale . Apropo , mi-a scapat , unde este demo-ul tau ? 3
produs de cluj Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 sper deosebire de multi altii care isi supun vocea la aprecierea forumului, aici chiar este ce aprecia. unora chiar nu stii cum sa le spui ca solistica nu e de ei fara sa ii jignesti, dar aici cred ca critica de mai sus a fost nejustificata si mult prea aspra. mie imi place! 1
flo96 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Daca asta a fost parerea lui i-o respect. Doar eu am spus sa ziceti adevarul. Oricum am inceput sa "dedic" mai mult timp cantatului mai ales ca mi-am luat si o noua chitara Va multumesc mult pentru pareri si pentru aprecieri. Oricum ii multumesc si lui martineden ca si-a spus parerea
skoda73 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Si totusi nu stiu cum i-si permite cineva care s-a logat azi la amiaza sa jigneasca in halul asta. Poate-i Cheloo de la XFactor 1
Septi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Toate posturile userului martineden sunt comentarii adresate vocilor si majoritatea sunt de rau. Dubioos. 1
Guest noreply Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 timbru comercial, du-te la romanii n-au talent sau pix factor sigur mergi mai departe. ATAT!
martineden Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) @flo96: ma bucur ca nu ai luat-o ca pe o ofensa. nu am intentionat sa jignesc. este respectabil faptul ca ai curajul sa accepti si ceea ce auzi neplacut despre vocea ta. asta inseamna ca daca ai cu adevarat ceva de spus, ai sa spui. Edited February 8, 2013 by martineden
flo96 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 (edited) noreply vad ca stii bine cum stau lucrurile la ceva "fara talent", tind sa cred ca esti de aceasta parte. Si martineden nu aveam de ce sa o iau ca pe o ofensa deoarece ti-ai spus parerea (dar fara ironii draga noreplay), adica exact ce am cerut Edited February 8, 2013 by flo96
Recommended Posts