Doctor X Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) Tot uitandu-ma dupa confirmarea concertului lui Satriani, am dat peste cel al lui Paul Gilbert. Deci, in concluzie: 31 martie 2013, ora 20, Hard Rock Cafe Bucuresti. Norock! http://www.eventim.ro/ro/bilete/paul-gilbert-bucuresti-hard-rock-cafe-301448/event.html#event-details Edited January 19, 2013 by Doctor X 1
AddRien Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Tot uitandu-ma dupa confirmarea concertului lui Satriani, am dat peste cel al lui Paul Gilbert. Deci, in concluzie: 31 martie 2013, ora 20, Hard Rock Cafe Bucuresti. Norock! http://www.eventim.r...l#event-details Pe bandă, tată...
Doctor X Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 (edited) Pentru nostalgici mai exista Helloween+Gamma Ray pe 16 martie la Arenele Romane si pentru amatori de soprane nordice Tarja Turunen pe 11 aprilie la Sala Palatului. Knopfler e oficial sold-out, spuneau astia de la radio aseara. Edited January 19, 2013 by Doctor X
Riccardo Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Omg... E clar, sparg 2 salarii pe bilete... Daca mai confirma Maiden si Dream Theater, ala sunt ). 2013 parese ca e cu noroc!
Vladympv Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 holly fuck, sper sa vina si la budapesta se zvoneste dream la bucale?
Riccardo Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 holly fuck, sper sa vina si la budapesta se zvoneste dream la bucale? De aici am aflat zvonul. Inca nu e nimic sigur presupun. http://www.metalhead.ro/concerte/dream-theater-concert-in-romania--zvon--aid116367-l-1
Vladympv Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 faza e ca s-a mai zvonit, da la ce drumuri de ***** avem si cat echipament au ei ... desi daca e festival poate e o sansa daca le asigura organizatorii o parte din echipament
Ibanozzi Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Cateva impresii, "la cald", dupa concertul lui Paul Gilbert de la Hard Rock Cafe... Mi-a placut atmosfera, a fost una incendiara, Paul Gilbert a fost la inaltime si a cantat peste doua ore, la un moment dat zice one more song si a mai cantat vreo 5! Mi-a placut cum s-a auzit band-ul, in special chitara virtuosului... Cel mai tare mi-a placut cand au facut schimb de locuri si Gilbert a trecut la tobe, tobosarul la bas si basistul la chitara..., demential! Bila neagra pentru sunet, doar pe partea de voce, n-am inteles mai nimic din ce vorbea si canta Gilbert, cred ca trebuia ca sunetistul sa se mai joace un pic pe la butoane pe canalul cu pricina... Una peste alta..., UN CONCERT REUSIT!
Vladympv Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 am fost la Budapesta pe barca aia A 38. un sunet extraordinar, nu am cuvinte , peste asteptarile mele cele mai optimiste 2 h 16 min , ca de obicei, ###### cap coada, il mai vazusem la sibiu in 2011 parca Gilbert live it's a must chiar daca nu esti fan al chitarii
Recommended Posts