Mr. Blues Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 (edited) Pret fix 250 RON. Pedala se poate proba in Bucuresti.Trebuie sa specific ca-i lipseste capacul de la orificiul de baterie si ca functioneaza numai cu alimentare de la sursa de 9V, nu si de la baterie. Nu stiu care-i cauza, asa am cumparat-o, dar nu m-a pasionat problema. Pentru expeditie in tara, cumparatorul plateste transportul. Rog contact aici sau PM! Edited January 6, 2013 by Mr. Blues
gibsonman Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 asta a fost a mea la un moment dat.Este o pedala super faina.
gibsonman Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Servus George.Vreau sa iau pedala inapoi. suna-ma cand poti in timpul zilei,ai casuta plina,si nu iti pot trimite mesaj. Nr meu este 0744640747 numai bine,Mihnea.
gibsonman Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ai fost activ zi de zi.dar nu dai nici un semn,care e problema?
Mr. Blues Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Scuze Mihnea! Nu am vazut posturile tale! Am dat pedala.
Recommended Posts