www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tone Lab Sound Editor


Recommended Posts

Salutare....

Are cineva acest soft si stie la ce se foloseste? Eu am un procesor vox tone lab desktop si are o iesire pt. cablu optic ,banuiesc ca se conecteaza la pc.Nu am incercat conexiunea asta dar care e chestia cu soft-ul ?se poate inregistra cu el sau la ce e bun?

 

Astia de la VOX explica la ce-i buna scula ...doar trebuie sa citesti

.

http://www.voxamps.com/pedals/tonelable/

 

 

..apoi treci prin forumuri de chitaristi unde gasesti discutii review-uri sa vezi ce critici aduc baietii ...

Link to comment
Share on other sites

Adica tonurile le pot modifica in calculator si apoi sa le memorez in procesor? De ce nu as edita tonurile direct din procesor?

 

Pentru că pe computer ai o interfață nițel mai eficientă: în loc să apeși un buton de mai multe ori sau să învârți un pot, dai un click sau două. Adevărul e că o astfel de aplicație se justifică în cazul procesoarelor care au o interfață fizică mai limitată (e.g. RP55) și/sau mulți parametri controlabili (e.g.Axe FX).

Edited by FiveseveN
Link to comment
Share on other sites

".........and enhanced direct recording features, the ToneLab LE is not just a floor processor. It’s equally suited to desktop home recording. Now one unit can cover it all! ..............

....................

si este si :

.....................

.......Editing software lets you save and edit sounds

 

Dedicated editing software for ToneLab LE can be downloaded from www.voxamps.co.uk.

This software displays all parameters, making editing even easier, and also letsyou stockpile an unlimited number of your own sound programs and share them with your friends....."

 

Deci in primul rand este si interfata digitala SPDIF ptr direct recording (cred ca este DMA) adica este si "placa de sunet performanta " convertor AD pe langa ca este formator de ton ..cu multi-efecte etc...acest lucru asigura o definitie .accuratete mare caci nu mai este altereaza sunetul ce ar trece printr-o placa de sunet multimedia ce are de obicei un convertor AD mai slabut ..neadecvat scopului ..

 

Treaba cu salvarea presetarilor si posibilitatea de a schimba utiliza preseturi facute de alti chitaristi este OK ..dar nu cred ca este prea utila .

Fiecare sound ptr fiecare piesa trebuie sa-l faci sa se integreze in mix...... nu se prea potrivesc soundurile de la o piesa la alta ...dar pana nu te lamuresti este util sa inveti sa setezi diferite sounduri sa inveti sa cunosti toti parametrii .. ca sa dobandesti tehnica necesara ptr. ca sa creezi cate un "super sound" ptr fiecare piesa .

.

Edited by karpi
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.