impaiatu Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Semnatura lu' Jimi are la cea mai subtire parte cam 1.5 mm. E suficient sa stea lipit si cam minimul de grosime la care elementul poate fi taiat pe cutter-plotter. Binenteles ca exista riscul, ca la o stergere cu carpa, sa se agate. In cazul asta, se poate lamina cu o folie transparenta pe deasupra, taiata cam dupa aceeasi forma dar ceva mai mare. In felu' asta va fi protejat. 1
impaiatu Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Alta bataie de joc , a fost mult pana a inceput sa-mi placa. Pana la iarna urmatoare o sa am si sorcova. 5
K3RO Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Buna ... sunt nou pe aici si am o chitara BC Rich KKV si as vrea niste stickere pentru ea! Sunt un metalhead , improvizez mult DJENT si Melodic Metal Niste recomandari pentru stickere vreau. De fel sunt agresiv si foarte emotiv! (nuj daca ajuta cu ceva dar...na ) am citit un pic topicul asta si mi se pare interesanta ideea Impaiatului As dori un sticke ceva de genul : http://i1.cpcache.com/product_zoom/896284849/420_blaze_it_dog_tshirt.jpg?color=White&height=460&width=460&padToSquare=true Si inca unul : http://steamcommunity-a.akamaihd.net/economy/image/-9a81dlWLwJ2UUGcVs_nsVtzdOEdtWwKGZZLQHTxDZ7I56KU0Zwwo4NUX4oFJZEHLbXQ9QVcJY8gulReQ0HdUuqkw9aDAhJ2KglVib6qLAJf3_LadjgMtIq1xNONkfHwZuKHkjxQucMj2biWpon23FLk-0dqNWymddLAJgZtZUaQpAYCpz5uxw/360fx360f Cu plata nu am nici o idee....."we'll figure it out :)"
dani_rosu5 Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 cam la orice printshop iti pot printa laser pe autocolant alb sau transparent iei poza,o printezi,si o tai - that's it tare ala cu catzelu'
Liviu.Pop Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Acu am vazut topicul asta. Am si eu un Ibanez stickerit. Stickerul e pus cam de 2 ani si vad ca tine. A fost mai deranjant la inceput, ca nu mai vedeam bine bulinele de inlay, dar m-am obisnuit. 1
John Petrecce Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Niste recomandari pentru stickere vreau. De fel sunt agresiv si foarte emotiv! (nuj daca ajuta cu ceva dar...na ) Nici eu nuJ daca te ajuta, dar poate ti s'ar potrivi un stiker cu un super erou. De obicei in filme ne sunt prezentati avand un comportament mai agresiv, dar dupa ce isi dau jos costumele alea caraghioase devin niste tipi sensibili si timizi. 1
Guest Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Unde pot să fac câteva stickere personalizate? Lucioase, decupate, ieftin, București. Linku-ri, vă rog. Exemplu:
DricA Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 si eu mi-am pus un sticker super misto pe chitara. l-am aplicat cu o racleta si pot spune ca a rezistat. gasesti pe folina.ro stickere de mai multe feluri . sper sa gasesti ceea ce iti doresti. o zi buna!
Recommended Posts