George Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Salutari. Pina acum am avut mare noroc ca m-a ajutat Gabi "Analog Sound" cind imi mai trecea prin cap cite o dorinta , dar acum Gabi e foarte prins cu serviciul. Caut si eu pe cineva sa-mi faca 2 fuzz-uri ieftin. In principiu vreau un Wooly Mammoth care sa sune foarte "synth" pe bas, si un Fuzz Factory care sa mearga cu buffer inainte si dupa. Se baga cineva sa le faca la pret decent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Salutari. Pina acum am avut mare noroc ca m-a ajutat Gabi "Analog Sound" cind imi mai trecea prin cap cite o dorinta , dar acum Gabi e foarte prins cu serviciul. Caut si eu pe cineva sa-mi faca 2 fuzz-uri ieftin. In principiu vreau un Wooly Mammoth care sa sune foarte "synth" pe bas, si un Fuzz Factory care sa mearga cu buffer inainte si dupa. Se baga cineva sa le faca la pret decent? Userul @sorin65 face pedale la un nivel, dupa parerea mea, destul de profi.Am avut in probe un fuzz facut de dansul dupa Fulltone '69, foarte compact dar cu un sunet excelent. Eu il recomand pe domnul Sorin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted December 17, 2012 Share Posted December 17, 2012 Userul @sorin65 face pedale la un nivel, dupa parerea mea, destul de profi.Am avut in probe un fuzz facut de dansul dupa Fulltone '69, foarte compact dar cu un sunet excelent. Eu il recomand pe domnul Sorin sorin65 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted December 19, 2012 Author Share Posted December 19, 2012 Hmm, ca de obicei desi sint subscribed nu-mi vine mail ca a raspuns cineva. De la ultimul update la forum nu-mi mai vin atentionarile. Multumesc frumos, il contactez pe Sorin O sa va tin la curent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts