Dan Damian Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) Piesa Farfurii: Instrumente: -Farfisa Compact Duo cca. 1975 (the real deal, nu VST) -Squier Vintage Modified Precision Bass -M-Audio Fast Track -Cubase 6 Daca are cineva chef sa traga chitara peste, sa bage Danut - Farfurii.mp3 Edited December 5, 2012 by 24fret 1
Razvan S. Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 du-te ce cute e Farfisa ta pe asta This reminds me of 45 grave! stuff(clapa), de american gothic punk eerie stuff cu clape de genu
karpi Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Piesa Farfurii: Instrumente: -Farfisa Compact Duo cca. 1975 (the real deal, nu VST) -Squier Vintage Modified Precision Bass -M-Audio Fast Track -Cubase 6 Daca are cineva chef sa traga chitara peste, sa bage http://www.gersic.com/plugins/index.php?daCat=-1 Fa si tu sa sune a farfurii pline cu bunatati ..,, Pana si fara efecte in plus o Frafisa are sound-uri mai bune ,,,trebuie sa experimentezi sa reglezi butoanele de "percution" sa alegi nalansul de armonici ce sa sune bine. In link gasesti zeci si zeci de efecet etc ..ptr "postrecording sound shaping "..
comanel Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Poti trimite track-ul fara tobe pe el ? Poate e cineva interesat sa traga tobe pe bune (in afara de chitara) Sau trakurile exportate wav separat - asta ar fi super excelent
Dan Damian Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 http://www.gersic.co...ex.php?daCat=-1 Fa si tu sa sune a farfurii pline cu bunatati ..,, Pana si fara efecte in plus o Frafisa are sound-uri mai bune ,,,trebuie sa experimentezi sa reglezi butoanele de "percution" sa alegi nalansul de armonici ce sa sune bine. In link gasesti zeci si zeci de efecet etc ..ptr "postrecording sound shaping ".. Mama, super link, mersi mult! Farfisa este in curs de reconditionare, am luat-o intr-o stare jalnica si m-a ajutat un prieten sa schimb vreo 100 de condensatoare, si mai urmeaza inca cel putin 100 plus multe alte operatiuni. Ca urmare in momentul de fata nu functioneaza toate butoanele si asta am putut sa scot din ea in starea actuala.
leonardadonis Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 O rapida incercare a mea de suprapunere chitara (improvizatie, ca si BT-ul). Slabuta incercarea, asa ca la prima incercare, in care am mai lasat totusi sa se auda si orga cu bassul ca solo in unele parti. Danut - Farfurii+guitar.mp3
Dan Damian Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Mersi Leo, suna dragut chitara. Inca o inregistrare, linia de bas este de la Vaya con Dios - Just a friend of mine Danut - Prietenul Mop.mp3
mike_KidLazy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Asta cu mopu' imi place mai mult . Dar n-am inteles cum e cu fasaiala aia distorsionata din background, de unde vine...
Dan Damian Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 La ce fasaiala te referi? Sunt 3 track-uri: linia de tobe din Cubase, contrabasul si pianul. Contrabasul si pianul le-am tras cu microfon si a tras probabil si ceva zgomot ambiental.
mike_KidLazy Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) Sincera sa fiu, chiar nu-mi dau seama exact de unde vine - contrabasul si pianul imi par ok, insa aud in background un zgomot ca de cinel distorsionat... faza e ca fasaiala asta e pe ritm . Nu stiu, cel putin asa se aude la mine... EDIT: probabil asa se aude mopul care spala pe jos ! Edited December 5, 2012 by mike KidLazy
comanel Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Suna a premier cu perie.. sau mop pe premier ) @24fret: cand am zis de track-uri fara tobe, de poate trage cineva tobe, m-am referit la mine
Dan Damian Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 @comanel, iata melodia fara tobe. Mersi pentru interes Am mai curatat-o un pic si am lasat si 8 masuri pentru un viitor solo de chitara. Danut - Farfurii (fara tobe).mp3
comanel Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Aseara am fost o tura pe la studio si am cam stat degeaba... daca postai mai devreme, cine stie Cand am ocazia, trag o toba de control peste, insa nu te astepta la minuni
Dan Damian Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Inca o inregistrare, stilul pfunk. Aici as avea nevoie de o chitara, se baga cineva? Danut - Busteanul.mp3 1
leonardadonis Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Daca a fost invitatie de overdubbing, am facut-o din nou. Mai ales ca, mi-a placut foarte mult bassul; felicitari!. De asta l-am si mentinut in prim plan, impreuna cu tobele. Sper sa se potriveasca si chitara, deoarece stilul pfunk nu-mi este prea cunoscut sau chiar de loc ascultat. Danut - Busteanul+guitar.mp3
Dan Damian Posted December 10, 2012 Author Posted December 10, 2012 (edited) Foarte tare, imi place feeling-ul pe care i-l da In caz ca nu se distinge din melodie, versul e E, refrenul e Bm, bridge-ul e D, E,F G (nu stiu daca minore sau legale pentru pe bas iau doar note) iar slap-happy harmony solo este (Lady) G, A, G, A. A, iar pfunk e un termen inventat de mine si inseamna punky funk Edited December 10, 2012 by 24fret
Dan Damian Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 (edited) O tentativa psihedelica ... Am folosit niste efecte de care zicea karpi. Danut - Pisica.mp3 Edited December 12, 2012 by 24fret
Dan Damian Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 (edited) O bucata total nepotrivita pentru un forum de chitaristi, 100% digitala. Dar o pun oricum Danut - Sah Mov.mp3 Edited February 8, 2013 by 24fret
Recommended Posts