catacryptal27 Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ma poate ajuta careva intr-o problema? Am conectat o pedala Boss RC2 (loop station) la un Boss GT8. Inregistrez prima secventa, sa zicem cu un efect de chorus, iar cand vreau sa inregistrez o a doua secventa peste chorus, cu un efect de solo, sunetul este distorsionat si intrerupt! Ajutor, va rog! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Pune looperul dupa procesor in lant (asta in cazul in care l-ai pus inainte),fiindca procesorul va distorsiona si ce ai inregistrat tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 (edited) Pune-l in bucla procesorului (fx loop), si dupa aia umbla la fx chain, cred ca ar fi bn sa il pui ultimul. Edited November 13, 2012 by ValeChitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 De ce ai ocupa loop-ul și nu l-ai pune pur și simplu după, cum a sugerat Radu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Fara motiv, dar e si asta o optiune...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catacryptal27 Posted November 13, 2012 Author Share Posted November 13, 2012 Am vorbit cu Radu, si merge varianta lui! Multumesc mult de tot! Am mai invatat ceva! Va doresc o noapte linistita! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Fara motiv, dar e si asta o optiune...? Cu prima ocazie bagă chitara direct în priză în loc s-o bagi în amplificator. Dacă nu intră din prima, insistă. E și asta o opțiune. Fraților, trebuie să se roage cineva de voi ca să gândiți înainte de a deschide "gura". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Am incercat da nu se auzea...mai incerc cat de curand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts