catal Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 (edited) Am un buget de 550 . Sunt atras de Stagg SW 203 , Stagg SW 206 , Epiphone AJ-100CE, Stagg C546TCE ....Voi ce imi recomandati ? Voi ce ziceti de chitarile cu roundback? Exista ceva care sa ma multumeasca la pretul acesta ? Ma intereseaza in primul rand sunetul pe doze..., pentru ca am o acustica acasa Edited November 11, 2012 by catal
Leumas Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 De 550 lei nu iti poti lua nici macar o acustica decenta.Eu zic sa iti iei care iti place mai mult, oricum suna cam la fel toate la pretul asta.Ce iti recomand eu e sa iti iei ceva second hand cu preamp fishman...daca ai norocul sa gasesti in gama asta de pret
catal Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Am luat o chitara Stagg SW 203 si sunt foarte fericit...suna bine si la rece si la cald , este lemn si nu placaj , cum am vazut la Fender:))), si am gasit-o si la pretul de 535, era ultima la magazin ( cred ca era din stocul vechi ) . Bine ca nu am cumparat firma asa cum eram tentat , la inceput....Oricum , multumesc pentru sfaturi )))
Doctor X Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Daca as fi vazut topicul asta si daca erai din Bucuresti, ti-as fi recomandat sa incerci asta: http://www.senia.ro/ad810e-ns-chitara-electro-acustica-cort-33097-3 Sa o canti cu placere!
GrP Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Am luat o chitara Stagg SW 203 si sunt foarte fericit...suna bine si la rece si la cald , este lemn si nu placaj , cum am vazut la Fender:))), si am gasit-o si la pretul de 535, era ultima la magazin ( cred ca era din stocul vechi ) . Bine ca nu am cumparat firma asa cum eram tentat , la inceput....Oricum , multumesc pentru sfaturi ))) Sincer sa fiu, eu nu am gasit chitara acustica mai buna sub 600 lei decat cel de la Fender. Nu am probat Cort sub 800 RON, dar am probat Epiphone, Hohner, (L)Ibanez, Aria, Hora, Stagg, iar ultimele 4 firme mi se par glume proaste .
SolDiez Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) Eu am dat Ibanez SGT-130E(650 LEI - sunet de carpa) ca sa-mi iau Aria AWN-15(250 LEI - sunet decent). Doar seria AWN de la aria mi se pare reusita, restul sunt carton. Eu oricum cautam sa fac economie, nu e holy grail la acustice dar e peste alte chitari entry level care le-am probat si are si varianta electro-acustica. Stiu ca e sub bugetul tau si in 600 de lei poate iesi mai bine dar te rog sa o problezi, s-ar putea sa ramai surprins. Edit: Acum am vazut ca ti-ai luat deja. scuze de intarziere. Am avut si-un Stagg SW-201 care tot suna mult mai bine decat Ibanezul in cauza, deci prea rau n-ai iesit in banii aia. Edited November 20, 2012 by SolDiez
Recommended Posts