katurev Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 e prima data cand instalez acest program.. am chitara de cateva ore.. si chiar nu stiu cum sa o acordez.. nu stiu sa folosesc programul mai exact. caut si eu un baiat ( sau fata ) cu putina rabdare sa vorbim pe messenger sa ma ajute si pe mine cu programul asta
katurev Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 ah, multumesc mult, am reusit .. dar sa vad si video sa fiu sigur
GuitarSilviu Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ap Tuner e un program foarte fain ! Corzile sunt E B G D A E vezi cand le ei pe fiecare sa fie la 0 ! Cu programu asta poti sa faci si Drop D si tot felul de acordaje !
'mnezău Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Cu programu asta poti sa faci si Drop D si tot felul de acordaje ! Cu orice tuner poţi asta. Poţi chiar şi cu diapazon sau cu tonul de la telefon. Acordajele alternative nu au apărut odată cu apariţia tunerelor electronice... 2
Leumas Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 E bine daca ai chitara de cateva ore si incerci sa o acordezi....altii incep sa cante si abia peste cateva saptamani isi dau seama ca ceva nu suna bine si se gandesc ca poate au si cheitele alea vre-un rost..... 1
Razvan S. Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) Cu tunerul asta imi intonez tot timpul chitarele pana la ultimul 0.01 Edited November 1, 2012 by Razvan S.
Recommended Posts