Catalin S. Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 (edited) Salutare oameni buni ! O trupa din Romania a reusit sa se califice in S.U.A la un concurs de muzica ! Premiul cel mare consta in scule pentru toata trupa si cum se stie ca in Romania este viata grele si nu e bani, am zis sa fac acest anunt sa-i ajutam cumva. Trupa este a lui CoolRock, colegul nostru de pe forum caruia ii multumesc inca o data si pe acesta cale pentru faptul ca a organizat un concert in Resita unde am avut onoarea sa cantam in deschidere pentru Amatris (Germania), avandu-l ca invitat special pe Toni (Killahead). Acestea fiind spuse, trebuie sa va fac cunoscut si numele treupei, nui asa ? Acaesta se numeste OYKON. Pentru votare mai intai trebuie sa va inregistrati. Se poate vota numai o singura data pe zi. Votarea tine pana pe data de (edit) 22 sept. Eu zic ca merita..mai ales ca este singura trupa din Romania calificata acolo. Linkul catre concurs: http://vote.axehound.com/ Bafta ! Edited September 1, 2006 by Catalin S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Cred că ar fi momentul să ne arătăm solidaritatea în această comunitate a ghitariştilor şi să sprijinim trupa lui Cool Rock Cred că ar fi momentul să ne arătăm solidaritatea în această comunitate a ghitariştilor şi să sprijinim trupa lui Cool Rock Link to comment Share on other sites More sharing options...
mega.deb Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Count me in !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 OK, sa-i sprijinim atunci... Hai Dio! Era totusi mai bine daca faceati si voi macar o piesa completa, nu asta fara voce! Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 Mai devreme v-am dat linkul catre concurs. Cred ca trebui sa va dau si adresa completa a siteului... Aceasta este www.axehound.com ! Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Mie chiar mi-a placut cantecelu'. Haideti, domnilor. Sa le aratam americanilor alora ce-nseamna solidaritatea romaneasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 ) Vad ca romanasii nostrii au cei mai multi prieteni, 50 de voturi fata de maxim 10 la ceilalti. Sper sa castige, oricum ei is total alceva fata de ce muzica este in concurs, metal fara vocal cand restu is country-alternative cu vocali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CoolRock Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Va multumesc din suflet tuturor care mau ajutat si ma ajuta in continuare. Stiu ca melodia nu este o capodopera si ca mai trebuie inca multe facute la ea. Din pacate nu avem un vocal care sa se potriveasca cu genul acesta dar speram ca in scurt timp sa rezolvam si aceasta problema. Noi am avut aceasta sansa si am profitat de ea. Sunt convins ca in tara sunt mult mai multe trupe care merita sa ajunga acolo. Acesta este primul concurs, dupa cate ati vazut in octombrie va mai fi unul. Sunt convins ca multe trupe de la noi se vor inscrie si sigurat vor castiga. Cele din concurs sunt trupe bune si cu un sound mai bun.....dar noi suntem solidari, lucru pe care cei de dincolo nu-l au . Este ca un vis care se inplineste. Sunt convins ca toti visam la asa ceva. Am ajuns la asa un scor datorita voua celor de pe forumul RGC , datorita prietenilor de pe yahoo mess, la care le-am facut capul calendar cu mesaje mass. Trupa OYKON ma multumeste din suflet si speram sa fiti cu noi pana la terminarea sesiunii de votare. Cei care vor castiga acest concurs vor primii scule de muzica pt toata trupa plus multe alte bonusuri si alte chestii pe care le tin inca secret si le vor spune doar dupa terminarea concursului. La urmatorul concurs unde sunt sigur ca veti participa in numar mare, am sa fac si eu acelasi lucru pe care-l faceti si voi acum. Votarile se termina pe data de 22 septembrie. Acum stiu ce inseamna solidaritate intre trupe - RESPEKT Multumesc din suflet lui Catalin de la RISING SHADOW pt tot ajutorul lui. El a fost cel care a pus totul pe roate - RESPEKT VA MULTUMESC !!!! si ROCK ON TILL THE END !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CulBoji Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 ) Se pot da mai multe voturi de pe acelasi IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CoolRock Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 ) Se pot da mai multe voturi de pe acelasi IP Normal nu cred ca merge, deoarece cred ca se uita si pe ip-uri, dar pot sa fie doi frati de ex care au adrese de mail diferite si nume de inregistrare diferite dar au aceeasi linie de net . Nu stiu ce sa zic ???? Normal ar trebui sa te inregistrezi cu un user si o adresa de mail valida, si atunci sa fie totul ok. Daca stie cineva mai multe e bine venit cu indicatii. Merci mult !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 1, 2006 Author Share Posted September 1, 2006 Mda, se pare ca e un bug in sistem dar cu siguranta se va remedia. Nu-s prosti americanezii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Inregistrat, votat,noroc bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Dati-i paginii un bookmark (sau n-o inchideti, daca aveti Opera) si mai votati si ziua urmatoare si tot asa pan' s-o inchide, daca n-ati facut-o deja. Parc-a scazut nitelus ratingu' ala...las' ca-l facem noi mai mare. Vorba vajnicului tovaras Vladimir Ilici: Votati, votati si iar votati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CoolRock Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Va multumim mult !!!! Am votat si eu acum . Am adunat datorita voua 96 de voturi iar ratingul este 4.1562. Rog pe cei care mai voteaza daca pot sa puna pe forum si nu marul de voturi. Va multumim !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Votat din nou, dupa regula... Previous Band Vote Info: Okyon Your Last Vote: 5 Average Vote: 3.9811 Total Votes: 212 Mai, astia ne saboteaza... Edited September 4, 2006 by Chiperion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Inseamna ca eu am votat putin inaintea ta... Okyon Your Last Vote: 5 Average Vote: 3.9659 Total Votes: 205 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Clasamentul mai devreme se prezenta in felul urmator: Okyon Your Last Vote: 5 Average Vote: 3.9659 Total Votes: 205 -------------------------------- Kimberly Freeman Your Last Vote: 1 Average Vote: 2.0000 Total Votes: 18 -------------------------------- The Turnbull ACs Your Last Vote: 1 Average Vote: 3.1750 Total Votes: 40 -------------------------------- The Myths Your Last Vote: 1 Average Vote: 4.0000 Total Votes: 37 -------------------------------- The Spaceship Blues Your Last Vote: 1 Average Vote: 1.5455 Total Votes: 22 -------------------------------- Turd Your Last Vote: 1 Average Vote: 1.6250 Total Votes: 24 -------------------------------- Butterfly Stitch Your Last Vote: 1 Average Vote: 3.8387 Total Votes: 62 -------------------------------- Sonia Leigh Your Last Vote: 1 Average Vote: 1.6667 Total Votes: 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ciudat...mie nu mi-a cerut sa ma inregistrez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Nu ??? Atat de tampiti sa fie cei care s-au ocupat de pagina cu concursul ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 nici mie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ziceti, domnilor, rogu-va, si cum era nota romanasilor dupa ce v-ati pus voi stampila. Io ma duc sa-i ascult si pe rivali...domnul ,,Flama'' aratand ce nota sa li se dea, io ma execut. Si, ca sa fiu on-topic: Mie mi-au cerut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Chiperiu, nu inteleg ce vrei sa spui ? Ce nota ? Am postat nota. Mai devreme. Sau nu la asta te refereai ? Mie sinccer, mi-e frica de altceva.. Ca la final sa se anuleze voturile care au fost bagate fara logare in prealabil. Stiu ca s-au mai intamplat astfel de rasturnari de situatie si la concursurile de la noi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Nu, cred ca pur si simplu nu se iau in calcul de la inceput. No biggie, o sa ii dau un register diseara sa vad ce zice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Ma refeream la ce scria in dreptul celorlalte trupe la rubrica ,,your last vote'' in postul domniei-voastre; de notele respective vorbeam. (La drept vorbind, nici nu merita mai mult aia) La naiba...mai bine se inregistreaza si cei care-au votat fara; tipii stocheaza IPurile de pe care s-a votat, presupun. Good point, sir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Man, eu in primul rand intru pe www.axehound.com dupa care ma loghez iar abia mai apoi dau click pe linkul ref. la concurs. Deci ce ati vazut voi acolo, sunt datele dupa logare. Daca apar aceleasi "scoruri" si nelogati fiind, atunci e cam dubios. Oricum, v-as ruga sa anuntati aici. Multam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Am intrat pe www.axehound.com, nu eram logat. Selectand linku' ce duce spre votare, baietii mi-au bagat fereastra de inregistrare. INSA: Intrand direct pe http://vote.axehound.com/ am putut sa votez fara nicio problema. Eroare de Secu'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted September 4, 2006 Author Share Posted September 4, 2006 Mda, prostanaci... Cred ca e ultima data cand vor accepta trupa din Romania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Off-topic: Stofa de crackeri, dom'le...gasim backdoors si le exploatam la maxim... On-topic: Tocmai de-aceea ar cam trebui sa-i ajutam sa ia potu' al mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Einar Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Off-topic: Stofa de crackeri, dom'le...gasim backdoors si le exploatam la maxim... On-topic: Tocmai de-aceea ar cam trebui sa-i ajutam sa ia potu' al mare. Acuma, cineva cu un pic de timp liber ar putea sa faca un mic bot care sa voteze prin cateva sute de proxiuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 Okyon Your Last Vote: 5 Average Vote: 4.0175 Total Votes: 228 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts