Guest BigMac Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Am pentru voi un filmuletz care mi s-a parut extrem de interesant si educativ - o vizita la fabrica Fender din Corona, California! Filmul prezinta toate etapele procesului de productie, de la bucata de lemn pana la chitara care-si asteapta fericitul cumparator Link-ul: http://www.esb-studio.be/Gcom/Fender_Manufacturing.avi Are 26 de mega si e codat in DivX 5.2.1. L-am extras de pe un DVD Fender, dar eu zic ca e material promotional, asa ca nu avem probleme de drepturi de autor.
Guest p_aciulea Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 super mishto filmul daca gasesti si de pe la fabricile BC Rich sau ESP, iti dau o bere
George Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Si crezi ca poti sa-l pui si in alt format decat avi, de ex. mp4? Te rog mult. Nu de altceva, dar eu nu vad Div-x-uri......
cearny Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 George, dar exista DivX pentru Mac Chiar 5.2.1, daca nu gresesc
George Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Stiu ca exista, dar nu vreau sa- l instalez ca e instabil
hihi Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 marfa se vede ca oamenii aia au grija. Cel mai mult mi-a placut la vopsitorie, omul ala super relaxat . Nu credeam ca sunt atat de atenti cu chitarile...
Recommended Posts