Deagu Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Din pacate,maestre Cyfer asta e tot ce am la indemana.
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Din pacate,maestre Cyfer asta e tot ce am la indemana. funny stuff
horica Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 (edited) vorba ta : "Andries is god" da,simpatica abordare a bluzului Edited March 24, 2009 by horica
cyfer Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Vã aºtept diseara la ora 20:30. Pe Deagu Blues îl puteți (re)auzi pe 7 aprilie la ediția cu nr.100.
Deagu Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Multumesc Ciocanel Bloody!Multumesc Multumesc Horica!
cyfer Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Setlistul de ieri... Nu uitați, peste douã sãptãmâni avem ediția cu nr.100.
cyfer Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Azi la ora 20:30, editia nr.99 Open Microphone cu Cyfer's Sin la Big Mamou, niciodatã la fel.
cyfer Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mâine la 20:30 @Big Mamou, Open Mike-ul cu nr.100. Se anunțã un show memorabil.
cyfer Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Mâine la 20:30 @Big Mamou, Open Mike-ul cu nr.100.Se anunțã un show memorabil. Iatã o parte din invitații de mâine: Florin Ochescu Iulian Vrabete Hanno Hoffer Eugen Caminschi Calin Grigoriu Claudiu Purcarin (Nashu) Catalin (Tzetze) Radulescu Mugurel Diaconescu (Deacã) Ovidiu Condrea Andrei Balasa Cristi Donos Micky Donos Horia Velcescu.
cyfer Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 A fost un Jam monstru ieri la Open Mike. Iatã ce s-a întâmplat în cele aproximativ 5 ore de show: Setlist.
cyfer Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Am revenit din Franța unde Reggae-ul e la putere, în toate formele posibile. În seara asta avem din nou Jam la Big Mamou dupã o pauzã de o sãptãmânã. Vã aºteptãm la ediția 101!
cyfer Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ...si azi vin si eu Da, avem jam funky blues azi la Big Mamou, ora 20:30. Împreunã cu mine, se vor afla pe scenã: Doru Diaconu tobe Robert Ardeleanu bas si Burb la chitarã (invitat). Vã aºteptãm!
Rincewind Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 OK, stiu ca nu are chiar legatura cu Open Microphone dar tocmai am aflat de pe site-ul lui Cyfer despre urmatorul concert: Vineri (15 Mai) la City Blues, trupa va susține un recital acustic în formulã de duo (Cyfer chitarã/voce, Doru Diaconu percuții). Repertoriul va fi alcãtuit din standarde clasice de blues ºi din piese proprii, interpretate pe instrumente rare în România: chitãri de colecție ºi percuții africane. City Blues este un club relativ nou în peisajul bucureºtean, deschis de Eugen Caminschi ºi Dan Opriº, doi iubitori ai bluesului. Adresa clubului este: str. Gabroveni nr.24. Mi se pare o idee deosebita si imi pare tare rau ca nu voi putea asista. Poate se gaseste insa cineva sa filmeze una alta pentru Youtube.
cyfer Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 OK, stiu ca nu are chiar legatura cu Open Microphone dar tocmai am aflat de pe site-ul lui Cyfer despre urmatorul concert: Vineri (15 Mai) la City Blues, trupa va susține un recital acustic în formulã de duo (Cyfer chitarã/voce, Doru Diaconu percuții). Repertoriul va fi alcãtuit din standarde clasice de blues ºi din piese proprii, interpretate pe instrumente rare în România: chitãri de colecție ºi percuții africane. City Blues este un club relativ nou în peisajul bucureºtean, deschis de Eugen Caminschi ºi Dan Opriº, doi iubitori ai bluesului. Adresa clubului este: str. Gabroveni nr.24. Mi se pare o idee deosebita si imi pare tare rau ca nu voi putea asista. Poate se gaseste insa cineva sa filmeze una alta pentru Youtube. Salut Alex! Mi-ai luat-o înainte cu anunțarea evenimentului pe RGC Dacã nu uit, îmi aduc eu camera sã filmez evenimentul ºi, dacã materialul e decent (calitativ), pun ceva pe youtube. Mulțumesc pentru interes! Cyfer
cyfer Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Disearã la 8:30, avem Open Microphone la Big Mamou. Invitat este Cãtãlin Grosu (clape, voce, muzicuțã) de la trupa Blues Trade Center. Paul Baciu la bas! Iatã ºi invitația
Les Paul 1960 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Disearã la 8:30, avem Open Microphone la Big Mamou. Invitat este Cãtãlin Grosu (clape, voce, muzicuțã) de la trupa Blues Trade Center. Paul Baciu la bas! Iatã ºi invitația Scuze ca scriu aici dar nu stiam unde. Am o intrebare: cat e intrarea la eveniment? Multumesc mult.
cyfer Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Scuze ca scriu aici dar nu stiam unde.Am o intrebare: cat e intrarea la eveniment? Multumesc mult. 5 RON
cyfer Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 OK, stiu ca nu are chiar legatura cu Open Microphone dar tocmai am aflat de pe site-ul lui Cyfer despre urmatorul concert: Vineri (15 Mai) la City Blues, trupa va susține un recital acustic în formulã de duo (Cyfer chitarã/voce, Doru Diaconu percuții). Repertoriul va fi alcãtuit din standarde clasice de blues ºi din piese proprii, interpretate pe instrumente rare în România: chitãri de colecție ºi percuții africane. City Blues este un club relativ nou în peisajul bucureºtean, deschis de Eugen Caminschi ºi Dan Opriº, doi iubitori ai bluesului. Adresa clubului este: str. Gabroveni nr.24. Mi se pare o idee deosebita si imi pare tare rau ca nu voi putea asista. Poate se gaseste insa cineva sa filmeze una alta pentru Youtube. Uite ceva video de la eveniment. Scuze pentru calitate. Nu aveam cum sã înregistrez mai bine de atât.
Rincewind Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Uite ceva video de la eveniment. Scuze pentru calitate. Nu aveam cum sã înregistrez mai bine de atât. Multumesc. Mie mi se pare ca a iesit chiar bine concertul. Felicitari! Suna foarte bine.
cyfer Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Avem JaM/Open Mike în seara asta la 20:30 la Big Mamou. Invitați: Mihai Popovici ºi James Donaghy (ambii chitariºti). Mai sunt douã reprezentații pânã la vacanțã.
cyfer Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Am anunțat doi chitariºti dar pânã la urmã au fost doi muzicuțiºti: Charlie Musselwhite ºi Marcian Petrescu. Setlist Pozã fãcutã de Radu Lupaºcu. Marti, 26 mai, este ultima ediție din sezon.
cyfer Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Salut! Astã searã la 20:30 este ultima ediție Open Microphone din acest sezon. Pentru cei interesați, am scris o scurtã retrospectivã a acestei perioade. Le mulțumesc mult tuturor celor care au contribuit la eveniment. Vã aºteptãm.
cyfer Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Sezonul IV de jam începe pe 10 noiembrie. Evenimentul își schimbã denumirea în Open Blues Rock Jam și va avea un format puțin schimbat fațã de sezonul trecut. Revin cu mai multe detalii. Stați pe-aproape!
cyfer Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Cum spuneam, pe 10 noiembrie, marți, reîncepe sezonul IV de Jam. Evenimentul se va numi de acum OPEN BLUES ROCK JAM, denumire care exprimã mai bine ce se va întâmpla pe scenã. Spectacolul va fi împãrțit în douã seturi: Set 1 (60-90 minute) - Scena este deschisã pentru orice muzician care dorește sã se exprime, solo sau în orice formulã de trupã. Cu alte cuvinte va fi ceva foarte apropiat de ce a fost în primele douã sezoane. Set 2 - Concertul trupei evenimentului, împreunã cu un invitat special. Detalii: 1. La primul set, au acces și tobarii. 2. Cine dorește sã participe este rugat sã mã contacteze, preferabil înainte de eveniment. Cum timpul setului 1 este limitat, este o idee bunã sã vã anunțați din timp prezența, pentru a ne organiza mai bine. 3. Trupa evenimentului nu va fi trupa mea. Voi încerca sã fac diverse permutãri în timp, astfel încât concertul sã fie cât mai interesant. 4. Blues Rock înseamnã Blues și Rock Periodicitate: o datã la douã sãptãmâni, adicã 10, 24 noiembrie, 8, 22 decembrie. Preț bilet: 10 RON. (cei care cântã nu plãtesc bilet). Invitatul special al primei ediții este: Marcian Petrescu (harmonica, Trenul de Noapte). În scurt timp voi anunța și trupa evenimentului.
cyfer Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Salut! Formula în care se va cânta marți în al doilea set este: Cãtãlin Putingher tobe, Robert Ardeleanu bas, Cyfer chitarã voce Invitați speciali: Marcian Petrescu (voce, muzicuțã) Eugen Caminschi (chitarã) Pentru primul set s-au anunțat deja clasicii JAMului: Burb (chitarã) Rãzvan Stãicuț (tobe) Horia Velcescu (voce) Vã aºteptãm!
cyfer Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Mâine, invitați speciali la jam vor fi Roxana Stroe și Andrei Bãlașa. Voi avea CDuri Color la vânzare.
Recommended Posts