Guest Roco Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Salut. Chitaristul formatiei din care fac parte tocmai si-a cumparat un procesor Korg la 10 milioane si as avea o intrebare.Poate face un efect brutal de death metal/gore ? daca da v-as ruga sa imi spuneti si mie cateva setari sau un sfat. Merci
Guest _Theo_ Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 isi scoate toti basii de pe dist, isi pune medii 1/4 si inalte la maxim...serios acum...trebuie sa experimenteze singur cu procesorul sa ii ferece toate butoanele in sus si in jos pana cand isi gaseste sound-ul
vektor Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 (edited) Distorsiune pe tranzistori. A dat banii degeaba Nu avea de loc nevoie de ditamai procesorul pt. asa ceva O setare ar fi sa gaseasca ceva hi'gain, dupa care bass pe la 8-9 din 10, medii pe la 2-4 si inalte cum ii plac mai mult (mie imi place cu inaltele pe la 5-6). Edited August 24, 2006 by vektor
Guest Roco Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 il are de 2 zile si abea aseara am avut timp sa ne uitam prin el si ne-am prins nasul prin atatea butoane. mai avem nevoie de putin timp pana ne descoperim efectele banii nu i-a dat degeaba ca nu vrea sa cante doar death.multumec mult de recomandare.
vektor Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 banii nu i-a dat degeaba ca nu vrea sa cante doar death.multumec mult de recomandare. aha ... atunci e bine
cearny Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Grind/death se canta cu bas putin - si-asa chitara e in general acordata in re sau do.
malex Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Grind/death se canta cu bas putin - si-asa chitara e in general acordata in re sau do. e - ro - nat death se canta cu cor de popi, nazal, deci cu basi multi sa n-aveti parte bafta
felix Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 il recomand pe Smarandescu... e extrem de brutal...
vektor Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 This is gonna sound weird, but ... malex are dreptate Tonurile alea fara pic de bass sunt cam black, si nu prea death ...
Guest _Theo_ Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 black, si nu prea death ... what's the difference anyway?
Guest MrJackson Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Arch Enemy e cam melodic death... Six Feet Under e death
Guest Sylviu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Arch Enemy e cam melodic death... Six Feet Under e death six feet under e mai mult grindcore, k si cannibal corpse trupa Death e death
vektor Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Bolt thrower, carcass - sound de death. youtube.
Symbolic Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 cat poa sa ma amuze incadrarile de genu SFU - grindcore. daca vreti un sound de grindcore f f bun cautati abnormyn deffect care canta math grind defapt. pe langa ca va prindeti urechile in ce canta analizati un pic tonurile lor. oricum, trebuie sa fie un ton clar si punchy. asta nu inseamna ca tre sa exagereze cu compresia. cum au zis si mai sus, invarti de butoane pana gasesti ceea ce cauti. sau dai un search pe gugal si gasesti sigur patchuri pt procesorul respectiv si ai o baza pe care o poti modifica in functie de ceea ce cauti
Guest kdavru Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 grind is trupe ca disgorge , exhumed ,fleshgrind iar death e trupa death(chuck ruled ),carcass,cancer,benediction,broken hope(tari d tot)doar dak e death brutal nu inseamna k e grind..astea sunt cam principalele,k mai sunt mii sii mii e altceva..parerea mea
Recommended Posts