Guest BigMac Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Salut! Va propun o chitara electrica Behringer, copie Strat, neagra, maple neck, impecabila. Are 3 doze simple si vibrato vintage. Am cumparat-o acum 6 luni din Germania, si am invatat sa cant pe ea, deci e destul de putin folosita. Plus: amplificator Behringer GM108, 15 watt, "True Analog Modeling" - adica simuleaza 27 de combinatii de amplificatoare si boxe. E ca nou, l-am folosit vreo 2 ore doar, pentru ca folosesc un amplificator virtual VST pe calculator. Plus accesorii: cablu, pene, curea, scule de reglaj. Le vand impreuna, la pretul de 100 de euro! Poze si inregistrari: http://vlad.ifrance.com/ (nu radeti, cand de cateva luni doar ) Chitara o sa fie disponibila in Bucuresti din 19 iunie, si eventual in Galati. Detalii la vlad@ifrance.com, aici pe forum, si la tel. 0721 432 771 dupa 19 iunie.
Guest YourRiver Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Asta este v-tone-ul ala Bheringher care este si in muzica cu 6 milioane?...hmmmm
Stefan Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 am luat si eu ex... suna misto, dupa mine si dc ce zici sa nu radem?? canti super ok.. notele se aud bine etc.. e foarte ok io as lua packu.. da n-am bani
Guest om__bun Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 salve...m-ar interesa amp-ul..daca il dai separat....
Cosu Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 In conditiile astea sunt dispus sa cumpar chitara! Daca il_diavolo(sau altcineva) iti cumpara ampul si eu iau chitara tu ai scapat de set. Fa un pret pentru fiecare chestie separat. //offtopic ASTA E POSTUL 1000 pentru mine . Ce zi nasoala
Guest BigMac Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Felicitari pt. post-ul 1000 Ok baieti, am notat ofertele. Daca sunt cumparatori siguri, le dau si separat. 2 mil. bucata. Oricum, eu nu ajung in Romania decat pe 19 iunie si stau doar 5 zile in Bucuresti, deci in zilele alea trebuie incheiata afacerea
hihi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Sunt si eu interesat de amp (cam 70%). Dar, daca chitara si ampul sunt 100euro, ampul cat costa .? Sunt dispus sa dau maxim 2 milioane pe amp. .... defapt... il iau sigur. hihisteinensen@yahoo.com - mail. contacteaza-ma, sau mai vbim aici
Guest decide Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 nu ma pricep..eo la electrice dar arata a naibii de bine chitara asta...poate-ti mai iei un pack dintr-asta peste 6 luni ca il cumpar eu...)
hihi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 deci. eu iau sigur ampull... cum facem... mi-l vinzi mie sau.. ? ca as avea nevoie de el ...
felix Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 man, daca vrei 100 euro (3.8 mi lei) pe amandoua, si dai amp-ul cu 2 mil, iti dau eu 1.5 mil pe chitara daca nu falseaza... ce zici, te risti ? (eventual daca vrei ne combinam si cu un Zoom 507 reverb)
hihi Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 aham. deci mai zic odata, il iau sigur . cum facem... esti acum in romania ? ca te-as suna sa vorbim.. sa vedem ce si cum facem ai messenger ? sa vbim acolo... ar fi mai simplu
Guest BigMac Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 hihi: ti-am trimis un mail. felix: chitara nu falseaza, si 2 milioane mi se pare un pret super corect.
felix Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Ma mai gandesc... trebuie vazuta si verificata... pe mine ma interesa pentru ca am deja o copie fender care are griff-ul bushit iar ca sa-mi iau un griff la comanda de afara e mai mare chinuiala. Daca te intereseaza un schimb cu Zoom-ul ala ma anunti.
Guest om__bun Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 sa-mi fie cu iertare....valabil pt cei ce vin la urma si se baga in seama....nu-i frumos .... ....ca sa nu zic mai mult.... ps am vrut sa zic cei ce sar peste rand....dar e ceva normal in Romania...
Guest BigMac Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Cred ca e nevoie de o explicatie.. Intr-adevar il_diavolo31 a fost primul, dar m-a rugat sa scad din pret. In schimb, hihi e de acord cu pretul cerut.
felix Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Chitara daca nu falseaza o iau eu. Sper sa nu aveti nimic impotriva, vorbit cu omul si pe 19 iunie ne vedem sa o testez... acum astept pe cineva sa se ofere sa o escalopeze. BTW, BigMac, acum am realizat ca am banii deci nu e o problema.
hihi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 felix.. sorry ca ma bag.. dar nu lua cosu chitara ? s-au v-at inteles voi
felix Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Man, eu i-am facut o oferta concreta si i-am spus ca daca chitara nu are probleme cu falsatul, pe 19 are banii... chiar in US dollars
Guest om__bun Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 felix.. sorry ca ma bag.. dar nu lua cosu chitara ? s-au v-at inteles voi <{POST_SNAPBACK}> mda...in primul rand anunt oficial pe Big Mac ca renunt la amp in favoarea lui hihi indiferent de suma pe care acesta o va achita..... in al doilea rand...as avea o mica povestioara pt hihi.... un lup urmarit de vanatori da peste o ascunzatoare in care se afla o vulpe...acesta disperat,incearca sa-si faca loc si el alaturi de ea..dar aceasta scoate coltii si-l ameninta,spunand ca este locul ei....lupul se opreste si spune....:daca nu eram cu vanatorii dupa mine,iti aratam eu a cui este ascunzatoarea,dar asa se prea poate ca ai dreptate.... imi cer scuze pentru ca trebuie sa ma suportati.... ..numai bine...iar pt hihi...sa folosesti cu intelepciune scula aia....
hihi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 . fii sigur ca o sa o folosesc cu intelepciune, ca doar daia dau neshte bani pe ea . Hmm.. despre povestioara ... ce sa zic.. te invit la stele verzi sa ne batem in ciocolata Lolz, acum asta e... poate next time . iti dau un link: www.evrika.ro - gasesti multe instrumente muzicale. Nu e exclus sa dai si peste un amp asemanator.
Burb Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 daca se razgandeste felix...iau eu chitara....2mil ai zis da??
Catalin S. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Stop ! Stiu ca am ajuns tarziu p-aici dar imi permit sa avansez o oferta... Ofer 2,5 milioane pe chitara ! Nu e pt mine ci pt pustiul meu care din cate observ in ultima vreme imi cam calca pe urme (cine e curios ii pot trimite un fisier in format avi cand zdrangane la chitara mea cea batrana si rece). Eu am chitara(chitari) dar vreau sa fie primul lui insturment. E ok pretul asta ? Merci. P.S. Daca ma intrebati de ce nu o cumpar de la Muzica va pot spune ca nu sunt dipsus sa platesc 6 mil.
felix Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Catalin, s-ar putea sa nu am totusi banii pe 19 pentru ca a intervenit ceva neprevazut. Daca tu oferi 2.5 mil, pe mine nu ma deranjeaza... pana la urma interesul lui BigMac e sa vanda chitara ca mai bine. Aici hotaraste BigMac pentru ca nu mai primeaza cine s-a oferit primul ci cel care ofera mai mult. Din partea mea e ok... go for it!
Catalin S. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Merci Felix... Deci... cum stam BigMac ? Ne vedem pe 19 ?
Guest BigMac Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Chitara e promisa lui Felix. Daca o vrea, o are. Daca nu, pustiul lui Catalin va fi foarte bucuros.
Catalin S. Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Chitara e promisa lui Felix. Daca o vrea, o are. Daca nu, pustiul lui Catalin va fi foarte bucuros. <{POST_SNAPBACK}> Bucuros s-o faca praf... Off topic... Faza tare intamplata in our mad (full) house... Cautam intr-o zi o pana de o anumita grosime... Stiam ca e rosie dar n-o gaseam pe nicaieri. Si atunci mi-a dat prin cap sa-l intreb si pe Stefan cu toate ca ar fi fost ultimul din casa ca ar fi stiut unde se afla "obectul" respectiv si asta din cauza varstei. Ce credeti ? A stiut au ba ? A plecat de langa mine si in 30 de secunde s-a intors victorios... O pusese undeva pe la jucariile lui... Smecher, ce mai...
Recommended Posts