Guest Filth969 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Titlul spune destule. Este nevoie de: - 2 x bucata chitarist - 1 x bucata tobar - 1 x bucata basist - 1 x bucata voce feminina - 1 x bucata clapar/a CONTACT PM! Mai multe detalii pe PM!
Guest Filth969 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Momentan posturile de basist si clapar/voce feminina rezervate. UP pt restul
andreyush01 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 (edited) Si doar asta o sa cantati ? :/ Cradle of Filth? Edited August 15, 2012 by andreyush01
Guest Filth969 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Referitor la locatie da din Bucuresti, Iar tipului cu "doar cradle cantati?", da asta inseamna trupa tribute, cover band sau cum vrei sa ii mai zici in sinonime. All the best
'mnezău Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Tribute cu trupă de coveruri nu prea sunt sinonime. Trupele tribute nu doar cantă piesele trupei respective, ci încearca să reproducă si prezenţa scenică. Aspect, haine, interactiune cu publicul, etc.
Guest Filth969 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nu te contrazic, 'mnezau ai dreptate, da cred ca tribute e cel mai bine zis.
andreyush01 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 dar de ce exista astfel de trupe mimetice? o.o....nu e mai frumos sa creezi ceva original ?
Guest Filth969 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Pai, voce. UP cu ocazia asta Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Stii, mimetice sau nu, nu vom fi prima trupa tribute a altei trupe, iar cu "creerea" nu ai de unde sa stii cine sunt si ce fac in afara de trupe mimetice. numai bine Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Markus-JH1286 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 De ce ar vrea orice om / rocker cu respect de sine sa cante vreo piesa a lui Filth & CO sau sa isi asocieze numele cu penibilitatea aia de Cradle ? :| WTF !?!?!? Media de varsta a "trupei" e pe undeva la 16/17 ani, nu? Varsta aia superba cand aveti impresia (gresita) ca stiti si sa cantati corect la vreun instrument, ca minunatia aia de trupa a lui Filth canta black metal si bineinteles ca po**narul ala neinteles de Laiho de la COB e "cel mai tare chitarist frate mancatzash" ... bleah
m0rgul Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 aici o sa obiectez eu putin asa si o sa spun urmatoarele... daca te-ai fi obosit vreodata sa te uiti atent la ce fac CoF ai ramane uimit de cata munca intra intr-o melodie de-a lor... ai ramane uimit sa vezi ce si cum stiu sa faca baietii... voi recunoaste ca n-am mai ascultat CoF de multa vreme...si cand mai ascult ascult chestiile vechi...astea noi mi se par boring oarecum...dar nah...raman o formatie aparte... iar cand tu zici "aia canta black...?!" canta ceva al lor...spre deosebire de cele 199 de formatii de black pe care le asculti tu si suna toate la fel... din punctul meu de vedere sunt putine formatii care ies din tiparele astea si au succes si CoF e una dintre ele... in al 2lea rand...Laiho e un chitarist excelent... daca vrei cu adevarat sa vezi chitaristi buni...nu poti spune ca e cel mai bun...dar e bun...mult mai bun decat vei ajunge tu vreodata...asa ca...shhhht! si nu...nu am 16/17 ani...
Markus-JH1286 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 (edited) In primul rand, incetati sa va mai dati cu parerea ce / cate formatii asculta X si in cate Y luate cate Z feluri difera unele de altele, is raspunsuri atat de stereotipice forumistului de rand ca sincer devine plictisitor. In al doilea rand sunt zeci de trupe care ies din tiparele black metal'ului standard si care chiar stiu ce fac: Enslaved, Borknagar, Ihsahn, Emperor, Krallice, Ikuinen Kaamos, Vintersorg, Shining, Axamenta, Samael, Blut Aus Nord, Fornost Arnor ... etc etc etc .... Pe undeva prin al treilea rand, NU!!! CoF nu sunt o trupa complicata, par doar una si asta necesita o oarecare doza de talent si de tehnica dar nu te face automat un muzician ok sau demn. In ultimul rand, nu ma cunosti deci nu ai cum sa iti dai cu parerea intr'un mod realist despre nivelul meu ca si chitarist, confunzi popularitatea cu nivelul si gresesti. Avand in vedere ca nenea Laiho e doar cu (aproximativ) 7 ani mai mare decat mine si umbla vorba ca s'ar fi apucat de chitara la 11, facand un mic calcul, inseamna ca avem cam acelasi numar de ani in spate de studii muzicale si studiul chitarii ceea ce mai departe inseamna, facand diferenta de varsta, ca pe undeva stau mai bine in raportul age/skill ... he he he ... Edited August 18, 2012 by Markus-JH1286
vektor Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 In primul rand, incetati sa va mai dati cu parerea ce / cate formatii asculta X si in cate Y luate cate Z feluri difera unele de altele, is raspunsuri atat de stereotipice forumistului de rand ca sincer devine plictisitor Dar tu ce faci in textul citat? In al doilea rand sunt zeci de trupe care ies din tiparele black metal'ului standard si care chiar stiu ce fac Really ? Exemple, ceva? Enslaved, Borknagar, Ihsahn, Emperor, Krallice, Ikuinen Kaamos, Vintersorg, Shining, Axamenta, Samael, Blut Aus Nord, Fornost Arnor ... etc etc etc Nu, nu, nu, lol really?, nu, nu, nu, meh aproape, nu, ultimele 4 albume nu mai sunt BM nici daca le bati cu o drujba in flacari, nu,nu ... etc... CoF nu sunt o trupa complicata, par doar una si asta necesita o oarecare doza de talent si de tehnica dar nu te face automat un muzician ok sau demn. Bull. In ultimul rand, nu ma cunosti deci nu ai cum sa iti dai cu parerea intr'un mod realist despre nivelul meu ca si chitarist, confunzi popularitatea cu nivelul si gresesti. Argumente de forumist tipic. De unde stii tu cat si ce canta baietii de la CoF acasa in dulap ? Avand in vedere ca nenea Laiho e doar cu (aproximativ) 7 ani mai mare decat mine si umbla vorba ca s'ar fi apucat de chitara la 11, facand un mic calcul, inseamna ca avem cam acelasi numar de ani in spate de studii muzicale si studiul chitarii ceea ce mai departe inseamna, facand diferenta de varsta, ca pe undeva stau mai bine in raportul age/skill ... he he he ... 1.IDGAF. 2.Also, prove it.
Guest Filth969 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Up 2 x chitara si 1 x tobar Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Recommended Posts