www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ac/dc-Dt Si Rammstein-Ohne Dich


Nenea Rau
 Share

Recommended Posts

Se mai joaca omu' pe-acasa, dar mai simte si nevoia sa le afiseze, cu toate ca sunt constient si de lipsuri si de celelalte minusuri.

O colaborare cu Calin, Stefan si Luis, o prelucrare AC/DC-DT, in care am avut onoarea sa apar.

 

Si una de azi dimineata, mai nefinisata, mai dupa capul meu, instrumental dupa Ohne Dich, Rammstein.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Foarte frumos, felicitări sincere! Mi-a plăcut mult Ohne Dich, e una din piesele mele favorite de la Rammstein şi îmi place pt că mi se pare plină de suflet, faţă de celelalte ale lor, care-s mai...altfel :) Interpretarea ta mi se pare că păstrează foarte mult din spiritul piesei, tot mi se pare plină de dramatism şi lirism, dacă e să mă exprim plastic.

 

Despre AC/DC să spună alţii, mi-a plăcut şi aia, dar mult mai mult Rammstein.

 

Ce-aş avea de sugerat, mai exact ce aş adăuga eu, ca să fie mai pe gustul meu, nu e musai să-ţi convină şi ţie, ar fi aşa:

- la chitara clean de la început, parcă sună un pic cam sec, faţă de sintetizatoarele din fundal. Aşa că aş (mai) adăuga nişte chorus sau chiar un pic de phaser/flanger, la frecvenţă şi intensitate mică, abia sesizabilă.

- la partea de chitară cu tremolo picking, care începe pe la 2:20, cred că ar merge bine un uşor wah, tot aşa, să sporeşti dramatismul şi intensitatea momentului :)

- tot pe la 2:20 acolo şi la sfîrşit, unde ai şi acordurile acelea de ritm, cred că ar merge date un pic mai tare (doar ritmul, acele acorduri cu distors din fundal).

 

Astea sînt primele idei care mi-au venit în minte. Acuma, după ce bei bine şi fumezi cîteva pachete, te trezeşti mahmur, bagi şi voce şi e chiar "de acolo"!

 

Încă o dată felicitări din partea mea şi tot respectul!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Multumesc, ADi. Vrea sa-ti spun ca exact asta as fi vrut si eu sa fac in plus; sugestiile tale sunt exact ce speram si eu sa iasa. Dar nu mai am rabdare :) Poate ma mobilizez intr-o zi si o iau de la capat, ca dureaza 20 de minute, dar ma trage ceva inapoi. Ceva ala cred ca este lenea, motiv pentru care si apar mereu cu chestii neterminate, nefinisate cate de cat. Ma bucur ca ti-a amintit macar de piesa originala, si multumesc inc-o data. :respect:

Link to comment
Share on other sites

... tare cand te intreaba vocea misterioasa... "gata?"... iar tu de colea ... nup....

 

:lol:

 

Da, mi s-a părut tare mistoacă faza, cu atât mai mult cu cât şi la mine s-a-ntâmplat să apară "ăl mic", la final, cu-aceeaşi întrebare...

 

 

Răspopitu' rocks !!! :rulez:

 

 

 

.

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese :)

Mie imi place tare, este ultima lucrare (ultima in sensul de cea mai recenta). O piesa care imi place tare mult si pe care nu puteam sa ratez sa o 'imortalizez' cumva in ceea ce ma priveste.

Calin (chitara), Ornella (backing vocal), Arthur (vocal), Stefan (bas), sunteti niste oameni extraordinari. Ornella a colorat totul intr-un fel subtil dar totusi de mare efect in viziunea mea.

Georgios (clape) si Paul (tobe) (Grecia si Australia); niste tipi pe care sunt sigur ca va puteti baza oricand daca va vine ideea unei colaborari de genul asta.

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

:beerchug:

 

Mã uit la data deschiderii topicului ºi-mi dau seama cã a trecut mai bine de juma' de an de când ai venit cu "Ce-ar fi sã...?" :)

 

Sã nu-l uitãm ºi pe amicul Ovibas [ Prefix990 ], care-a masterizat la mare artã mixajul audio !

 

 

http://soundcloud.com/metalpower2006/rammstein-ohne-dich-online

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

He he :) E una din paginile incercarilor de pe vremea cand inca nu aveam clapa pentru piesa si ma gandeam cum sa fac sa ii dam mai mult 'zvac' cu overdrive pe anumite parti de clean. :)

Cred ca bine am facut ca eu am ramas totusi in acordaj standard si am tinut primul Re minor din ritm cu o octava mai sus decat tine. Octava da o 'profunzime' aparte si este unul din 'secretele' tonului la Rammstein. Am vazut multe intrebari de genul asta pe forum si nu numai. Ideea este ca Paul Landers baga in drop iar Richard K canta aceeasi chestie cu o octava mai sus.

Noroc cu Georgios ca ne-a salvat cu partea de clape; altfel ne-am fi ales cu o gramada de critici :) (bune si-alea, chiar foarte bune, pacat ca lipsesc cu desavarsire. AMintiti-va va rog ca eu am criticat si luat la misto o gramada, simtiti-va liberi sa o faceti si aici :) )

Edited by Rãspopitu'
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.