TheZKD Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 saptamana asta am primit isbn ul , codul de bare de la Editura Muzicala si CIP ul de la Bilblioteca Nationala. Asadar anul de aparitie poate fi considerat 2012. Tiparul va fi realizat la inceputul lui 2013. Congrats 1
Guest arosulescu Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) ei...multumesc pentru ca ma apreciezi macar la chitara. Despre ras... nu cred ca trebuie sa aduc justificari... cant sau compun exact asa cum imi place mie...ar fi culmea sa cant cum iti place tie... cred ca iti dai seama ca ar fi destul de greu. Atunci cand tu (sau altcineva) te vei deschide intr-atat incat sa faci publice unele creatii ale tale vei vedea ca la o asemenea abordare de genu "asta nu e reprezentativ" sau "asta e arta?" iata ce intrebare dificila mi s-a adresat ca si cum respectivul este depozitarul artei absolute sau ... "e jale mare" nu poti decat sa ramai oarecum indiferent. Nici nu cred ca as avea curajul sa ii transmit unui om, care produce ceva muzical, un mesaj in asemenea termeni... Eventual as spune "poate ar fi bine sa" sau "nu incerci si varianta fara chestia asta?"... Cred ca felu asta de a vorbi (de "Gica duru") nu ne aduce nimic bun. Dar , desigur, te mai enervezi ...iti mai scapa un alta ... mi s-a mai intamplat si mie recunosc. As vrea totusi sa fim prieteni pe acest forum si sa ne vorbim unii altora in termeni mai cordiali ... zic si io... Ce ar fi acum sa iti raspun si eu " ce tot vorbesti ma acolo? vai de capu tau...habar n-ai ...mai asculta muzica...Pune aici un album compus si cantat cap coada de tine sa vedem ce stii ". Cred ca ar fi destul de stupid din partea mea... Edited December 19, 2012 by arosulescu
Guest arosulescu Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ba da...am sa tai ...sigur... chiar ma bucur ca putem vorbi despre asta. Nu mi-am dat seama ca e asa tare...multam de sfat. piesa e facuta mai de mult si nu stiu daca mai am proiectul ... dar cu prima ocazie cand dau de el trag rasu ala mai jos...nu e bai.
TheZKD Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 ba da...am sa tai ...sigur... chiar ma bucur ca putem vorbi despre asta. Nu mi-am dat seama ca e asa tare...multam de sfat. piesa e facuta mai de mult si nu stiu daca mai am proiectul ... dar cu prima ocazie cand dau de el trag rasu ala mai jos...nu e bai. Cum sta cu cartea ? Cand apare ? ( scuze daca a aparut deja si eu sunt de pe luna si nu stiu nimic )
Liviu.Pop Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) Daca doritorii facem comada platita in avans nu te-ar ajuta la tiparit? Ai solicitat si de la consiliul judetean sprijin, ca pentru cultura mai aloca si ei fonduri? Stiu caz clar, ca i-am fost referent stiintific la carte. Astept materialu' cu portofelu deschis Intre timp i-am facut reclama si pe Facebook, sa stie lumea la ce sa se astepte Edited January 26, 2013 by transilvanpop
Eddie Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Sau ai putea sa incerci pe o platforma romaneasca gen kickstarter, uite aici un link : http://www.crestemidei.ro/en . Eu zic ca ar fi doritori si ai rezolva frumos si elegant problema.. eu unul as sustine asa ceva
Liviu.Pop Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Hai ca am publicitat-o si pe site-u lu' fiica-mea, www.jazzmine.ro
Roundlight Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Si totusi Andrei, cand vom putea vedea cartea la raft? Sau intre timp a aparut si noi nu stim? multumesc anticipat,
Liviu.Pop Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Am vazut pe www.tabarachitara.ro ca acolo va fi lansarea de carte, deci mai dureaza cateva luni
hades Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 probabil au aparut dificultati. cand iese ma inscriu si eu pentru una cu autograf
Liviu.Pop Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Cine stie ... ca nu se mai spune nimic. A facut isbn-ul un an si .... atat. Autorii tac chitic.
hades Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Mai baieti.... altii sunt de alta parere O aparut ori ba? unii sunt multumiti deja iar altii asteapta publicarea... sunt in fog 1
eugens Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Cartea este disponibila in acest moment la toate MC-urile din tara.Asa mi-au zis baietii de la magazin. Eu am cumparat-o acum 10 minute la pretul de 80 RON de la sediul din Electromagnetica. 2
hades Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Asa domle... bine ca ai facut lumina. O iau si eu in week-end acum si cand oi avea timp ii bat in poarta autorului pentru otograf. Toate bune!
aliorneicev Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 (edited) se poate face vreun comentariu de catre o persoana care a cumparat- o? e permis asa ceva? ma refer si la modul in care sunt spuse lucrurile acolo deoarece pe unele carti te uiti lung desi sunt pline de informatii.adica poti intelege gresit . autorul din discutie se exclude! Se baga cineva? Eu sunt mai greu de cap si vroiam o explicatie mai clara si mai la obiect. Edited December 26, 2013 by aliorneicev
Recommended Posts