andreyush01 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Salutare Vreau sa imi cumpar o pedala care sa sune old school...anii 80 Aveti vreo opinie ce sa imi cumpar ? ....m-am gandit la boss mt-2 sau ml-2...
eduard.alexandru Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 In profil scrie ca ai Peavey Vypyr si Digitech HotHead. Ar trebui sa obtii fara probleme ce vrei tu cu combintatia asta. Experimenteaza, invata sa reglezi egalizatorul, foloseste HotHead ca boost (l-am avut si il foloseam cu alte pedale de drive si am incercat cu procesor, cu rezultate foarte bune).
andreyush01 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Pai..da dar ma mai duc la studio cu pedala ...si cand pe un fender si nu imi place cum suna ....si vreau sa imi cumpar si o pedala mai furioasa ... Mai am obtiunea : Electro Harmonix Metal Muff...dar nu prea stiu ce sa aleg...nu am cantat pe nici una dintre ele ... Mt2 , ml-2 sau metal muff Si cine are line 6 uber metal ...sa nu imi recomande ca nu imi place deloc...
andreyush01 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Metal muff are distors anii 80 ? ...sau e mai bun mt-2 ?:/ Ca mi-a atras atentia
andreyush01 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Hmmm...atunci va trebui sa ma hotarasc dintre mt-2 sau ml-2 ...:/...
FiveseveN Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nu. Bre, tocmai am mai avut discuția asta. Ai amnezie? Sau crezi că s-a schimbat ceva de atunci? În anii '80 s-au folosit și MT-2 și HM-2, RAT și multe, multe altele. ML-2 nu era inventat încă, dar nu e important, nu înseamnă că nu poți obține tonuri similare cu oricare.
Razvan S. Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) mane, ML-2, desi nu e neaparat relevant, e TOTAL DIGITAL!!! Intelegi?? http://forums.rgc.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49968 Ia mt-2 si gata, sheesh... Edited July 5, 2012 by Razvan S. 1
andreyush01 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Renteaza sa imi cumpar un EHX Micro - Metal Muff ...sau mai bine cumpar pe cel normal? Difera sunetul..?
Recommended Posts