www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Queen & Adam Lambert


ramurel
 Share

Recommended Posts

Încă nu am urmărit tot concertul, însă după cele căteva minute ascultate în fugă pot spune că-l prefer pe Lambert decât pe mercenarul de Rodgers. Sincer l-am detestat pe PR, deşi am cumpărat imediat Cosmos Rocks (a renăscut o stare în mine când am luat acel nou album pe care scria Queen) şi l-am ascultat şi răs ascultat şi-l ascult în continuare, dar PR era/este din alt film.

Acum este dificil să priveşti Queen exterior lui Mercury şi compari, dar Lambert, deşi cam are voce de copil, se integrează mai bine. Poate mai scot un album, ceva...

Interesantă abordarea de început cu Flash, îmi aminteşte de Live at the Bowl.... ce-am mai frecat dvd-ul ăla.... mi-am turbat soţia :rock:

Link to comment
Share on other sites

mie nu-mi place Lambert. mai bine l-ar folosi pe Marc Martel, sau George Michael.

sau daca vorbim doar de prestatii live, ar merge si varianta Brian sau Roger la voce, sau adaptari pe Freddie pe ecran + negativ, cum au facut la Bijou sau Love of my life...

exista zvonuri ca vor incerca sa foloseasca holograma lui Freddie, ideea, initiala a lor, fiind "preluata" pt aparitia lui Tupac de anul asta.

Link to comment
Share on other sites

Setlist-ul a fost all-time songs... Lambert pare a se integra în trupă, deşi încă mai are nevoie de oarece experienţă scenică... I-a mâncat intro-ul de chitară lui May la "We will rock you" :) , plus ceva mici gafe ( deşi au comis-o şi bătrânii, vezi intro-ul de la "I want it all" ).

 

Una peste alta, May a fost meseriaş, Spike Edney a fost mereu al cincilea Queen, la 100%, de decenii bune... Taylor, super ! Duce vocal ceva piese.

Personal mi-a plăcut şi combinaţia cu Paul Rodgers... Cu George Michael nici nu-ncăpea vorbă ... Eventual un album, ceva... Michael are ditai cariera în spate, de ce-ar lăsa-o pt Queen ?

 

E un pic mai neobişnuit, ca voce, Lambert ăsta, însă important e că "Show must go on"...

 

Că am zis de setlist-ul din weekend...

 

Flash

Seven Seas Of Rhye

Keep Yourself Alive

We Will Rock You (Fast)

Fat Bottomed Girls

Don’t Stop Me Now

Under Pressure

I Want It All

Who Wants To Live Forever

A Kind Of Magic

These Are Days Of Our Lives

Love Of My Life

‘39

Dragon Attack

Drum Battle / Guitar Solo

I Want To Break Free

Another One Bites The Dust

Radio Ga Ga

Somebody To Love

Crazy Little Thing Called Love

The Show Must Go On

Bohemian Rhapsody

---

Tie Your Mother Down

We Will Rock You

We Are The Champions

 

Diseară va fi Moscova. Nu ştiu dacă va fi pe stream... N-au anunţat încă...

 

 

.

Edited by ramurel
Link to comment
Share on other sites

Chestia pe care a spus-o barbăroşie cu hologramele nu m-ar încânta şi nici pe cei 2 Queen nu cred. Totuşi ei sunt nişte muzicieni care au avut multe de spus în acel grup. Nu intru în detalii că încep să cad în truisme.

 

Lambert ăsta e cu ţepi, se îmbracă aiurea (dar mult mai bine faţă de costumaţiile gen de puta madre şi gigolo italiano ale lui PR) dar pare mai melodios pe piesele vechi. Personal nu aştept un copiator al lui Freddie, ar fi penibil şi jenant - sunt trupe de coveruri care fac asta, ci aştept un om care să se aşeze bine în sunetul trupei şi în specificul lor muzical.

Link to comment
Share on other sites

Am vazut/ascultat concertul si Lambert e mai digerabil fata de PR, insa mai are de lucru. Imi pare bine sa vad pofta de cantat ale celor 2 May si Taylor si sper ca si ciutanul lui Taylor sa-i calce pe urme lu' ta-su'.

Si daca tot bat zonele astea de Europa unde nu cantasera in epoca de glorie, poate cad si pe la Bucuresti. Ar fi unul dintre acele lucruri de trait intr-o viata de om.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da, are voce mişto şi Lambert... Un pic însă parcă prea mieroasă, cu uşoară întârziere în timing, gen operetă, aşa ceva... Mie-mi plăcea PR un pic mai mult ca era mai... avea un groove mai special un pic... punea parcă textul mai mişto în ritm...

 

 

 

.

Link to comment
Share on other sites

Daca-mi permiteti si mie o parere..

 

Baietii astia gresesc imens fata de conservatorii inraiti. Desi cred clar ca fiecare e constient ca nu mai e un alt Freddie, nu cred ca vrea nimeni sa-i "fill his shoes" cum ar veni vorba.

Consider ca nu mai poate fi facut nica, nu mai e Queen, iar orice attempt de a renaste Queen cu surogati de Freddie (ca nu poti sa nu compari, e uman) e fail din start - mai putin George Michael, sau Mika.. astia doi (care-s mai cunoscuti) cred ca au capacitatea vocala sa sune a Queen :) Or mai fi si altii, ascunsi in joburi de zidari / tinichigii auto, etc...

 

Iar Lambert ala e atat de gay incat si gay-ii zic "mama cat de gay ii asta"... (asta-i parerea mea de hater, puteti s-o ignorati daca vreti, daca nu, asta e, la vida es muy dificilo)

 

Eu cred ca Freddie s-a reincarnat in Mika...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest postalservice101
Daca-mi permiteti si mie o parere.. Baietii astia gresesc imens fata de conservatorii inraiti. Desi cred clar ca fiecare e constient ca nu mai e un alt Freddie, nu cred ca vrea nimeni sa-i "fill his shoes" cum ar veni vorba. Consider ca nu mai poate fi facut nica, nu mai e Queen, iar orice attempt de a renaste Queen cu surogati de Freddie (ca nu poti sa nu compari, e uman) e fail din start - mai putin George Michael, sau Mika.. astia doi (care-s mai cunoscuti) cred ca au capacitatea vocala sa sune a Queen :) Or mai fi si altii, ascunsi in joburi de zidari / tinichigii auto, etc... Iar Lambert ala e atat de gay incat si gay-ii zic "mama cat de gay ii asta"... (asta-i parerea mea de hater, puteti s-o ignorati daca vreti, daca nu, asta e, la vida es muy dificilo) Eu cred ca Freddie s-a reincarnat in Mika...

Referitor la asta, mai sunt oameni care suna dubios de asemanator cu Freddie. Uita-te la Marc Martel si la un tip de la Austrialia's Got Talent. Ce am observat e ca seamana cu el si la mutra. Australianul are overbite. Asta e ciudat.

 

Ideea e ca ar fi un semn de disrespect sa incerce bage pe cineva in queen care suna la fel ca Freddie. E ca si cum, tu nu ai fost unic, mai gasim ca tine. Marc Martel face acum parte dintr-un Tribute Band finantat de Queen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.