GuitarTovaras Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Exercitii pentru ritm.Nu ritm asa sa tin pasul cu piesa,master clas cum ar veni dar nici chiar o piesa la 208 bpm.Vreau un fel de exercitii sa ma ajute la ritm
Pacman Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) Patrimi -> Optimi -> Trioleti. Un exercitiu foarte bun. Setezi un metronom la un tempo mai mic la inceput 75-85 si cresti. Faci asta cel putin 2 ore pe zi . Edited June 10, 2012 by zorko
karpi Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 (edited) Patrimi -> Optimi -> Trioleti. Un exercitiu foarte bun. Setezi un metronom la un tempo mai mic la inceput 75-85 si cresti. Faci asta cel putin 2 ore pe zi . Da ...trioleti de 64-imi a la breve De fapt te-ar ajuta niste ore de flamenco . Edited June 10, 2012 by karpi
Guest danndjd Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 din ce ai scris inteleg ca te-ar interesa tipuri de ritmuri. daca este asa,recomandarea mea este sa iti iei un program de facut muzica,gen fruity loops si sa iti faci beat-uri de tobe cu el apoi sa le inveti pe chitara. eu asa am invatat usor si repede
Recommended Posts