Cognek Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Nicidecum... m-am mai distrat si cu alte dracenii totusi dar nu... inca nu-i timpu sa pun lucruri diferite...
Cognek Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) https://soundcloud.com/cognek/let-there-be-rock-kinda-like Edited January 10, 2013 by Cognek 3
Cognek Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 ... aici m-a ajutat si mister Bon Scott (RIP) ... am gasit pe net o chestie doar cu vocea lui... greu a fost s-o back pe backing in fine... M-am hotarat ca sa incerc sa fiu cat de cat pe primele 2 parti de solo cu angus... la a 2 deja vedeam blurry(am luat-o pe aratura bine de tot la sfarsit de solo hehe).... tew much darn wine... Oricum ACDC rocks! Nu mai mere sa fim turmentati ca nu ne amintim ce dracu tre sa facem exact hehe... da m-am distrat de minune!!! 4
ramurel Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Welcome to the powerfull side of the blues ! .
Shreder_DT Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Da, inca putin si ajunge unde trebe - la metale. Cognek are un traseu mai neobisnuit: a inceput cu blues si acum se da putin pe hard. Altii incep cu nebunie direct si ajung la blues la 50 de ani. Baga mare in continuare! 1
Cognek Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 acum bluesu il cant doar pentru mine... hehe. Nu dau bluesu pe nimic dar nu strica sa incerci si alte lucruri...
mike_KidLazy Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ... aici m-a ajutat si mister Bon Scott (RIP) ... am gasit pe net o chestie doar cu vocea lui... greu a fost s-o back pe backing in fine... M-am hotarat ca sa incerc sa fiu cat de cat pe primele 2 parti de solo cu angus... la a 2 deja vedeam blurry(am luat-o pe aratura bine de tot la sfarsit de solo hehe).... tew much darn wine... Oricum ACDC rocks! Nu mai mere sa fim turmentati ca nu ne amintim ce dracu tre sa facem exact hehe... da m-am distrat de minune!!! La asta am dat un pic din cap, dar am si ras - tare rau dansul ala, serios Rock on, cowboy!
Cognek Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 am inceput sa ma joc cu niste country stuff... mai un chicken pickin mai o chestie mai "major"... "sad paw" momentan da incepe sa-mi placa ... om vedea pe parcurs... 5
impaiatu Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Imi place veselia asta, mai ales fragmentul cu Flinstones.)
Cognek Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 apai ma tre sa mai si zambim din cand in cand... hehe
Cognek Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 oh da... defapt ceaiu e verde da-s eu daltonist ... adica d-ala care da cu dalta in lemne si ies pene dunlop... sau poate nu e verde...?.... nu stiu... Nu face nimic sens, cert e ca studiez zonele de pinch la chitara sa vedem care cum... pe dincolo si pe dincoace si asta ma amuza... amen!
ramurel Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Cool, man ! . PS note : nu ştiu alţii cum sunt, da' io am serioase probleme de încărcare când tre' să intru pe o pagină plină cu video-uri Youtube. Deci, pentru track-uri audio-only, îţi recomand să foloseşti cu încredere Soundcloud. Good sound quality, less loading time... "Do ya feel me ?" Cheers !
Cognek Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 ah fill ya hehe... o sa pun pe soundcloud...
Cognek Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 (edited) https://soundcloud.com/cognek/test32[/url] N-am prea mai avut multa activitate chitaristica in ultima vreme... pana imi gasesc naibii o cutiuta care sa-mi satisfaca nevoile... Totusi am gasit un amplug de la vox si m-am mai distrat nitel cu el... am acilea o mostra cam cum suna (dar e irelevant... cand incerc sa inregistrez scade calitatea foarte mult) .... live se aude bestial putin zis pentru dimensiunile lui... L-am testat si la casti ... si la dita mai difuzoarele si e misto... pacat ca in afara de gain si un fel de delay care mie imi suna mai mult a echo nu are alte chestii sau efecte... totusi, mica mica... dar ridica! Edited April 2, 2013 by Cognek
Cognek Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Avem aici sa o extorsiune a unui degajament de... sunet... La care s-o produs o scurgere pentatonica usoara... cu alte cuvinte vorbim de apa minerala pe care nu ma lasa nimeni s-o beau... Un mic test, niste riffuri aruncate la plesneala in incercarea de a lega ceva pentru o noua melodie... Cam slabut inregistrat cu ajutorul unui vox amplug care bazaie ca dracu si un backing de tobe obosit luat de pe youtube... In fine, still alive and kickin! P.S. ... am fost acuzat ca am copiat skynyrd (sweet home constanta) de catre prieteni, fapt care nu-i adevarat... skynyrd s-a luat dupa mine... In fine, partea de intro toti imi zic ca e duce prea muult a sweet home alabama desi mie nu mi se pare asa... Ce-i drept are o tenta dar e total diferita ... oricum ar fi m-am indragostit de riffu asta micut si chit ca suna a una sau a alta tot o sa-l implementez eu cumva... test 565.mp3
Cognek Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 ... o trecut ceva vreme. Am scos amplugu la plimbare... inca mai merge... 2
Cognek Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 (edited) din ce in ce mai hard ... asa-i frumos... Edited December 4, 2013 by Cognek 1
Cognek Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 n-am mai dat de clean de ceva vreme haha...
Cognek Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 (edited) azi am avut o zi de tot cacatu pana m-am pus nitel la chitara sa ma distrez si eu... Back in blue haha!P.S. Sarbatori Fericite! Edited December 24, 2013 by Cognek
Cognek Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 cand belesc ochii la luna ma transform... haha. Are o culoare misto luna cand e aproape plina pe la 3-4 noaptea... Taman buna de un varcocrac!
Cognek Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 ... o trecut luna amu vine soarele... ne transformam inapoi haha. 1
Cognek Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 too much booze... again... dar mi-a trezit niste amintiri extraordinare... 1
Cognek Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Ai invatat 3 lick-uri din Comfortably Numb? ce-i aia?
Recommended Posts