Guest memory Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 in cazul acordurilor majore luate cu bare, gen B,C,C# etc in pozitia derivata din A ce pozitie trebuie folosita pentru prinderea corzilor 2, 3 si 4? utilizand degetele 2, 3 si 4 este destul de dificil sa intre in aceeasi tasta, iar folosirea degetului mic pentru un bare mic este de asemenea destul de grea..... sugestii? mersi mult de tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Incearca un barre cu inelaru... eu asa fac. Nu stiu daca e cea mai corecta metoda, dar pana una alta merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Este mai greu la inceput, dar in timp vei reusi sa barezi 2 corzi cu inelarul sau chiar sa tii 3 corzi in acelasi interval.. incearca si iar incearca. Am pus o poza cu acordul Si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Eu fac barre cu inelarul. Conteaza si conformatia mainii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 (edited) in cazul acordurilor majore luate cu bare, gen B,C,C# etc in pozitia derivata din A ce pozitie trebuie folosita pentru prinderea corzilor 2, 3 si 4? utilizand degetele 2, 3 si 4 este destul de dificil sa intre in aceeasi tasta, iar folosirea degetului mic pentru un bare mic este de asemenea destul de grea..... sugestii? mersi mult de tot. pune si tu un desen tip tab ce acord vrei sa "tii' m, cred ca A din Pozitia UNU ? in orice caz cu degetul aratator tii bareul de baza , cu inelarul inca un bareu si coarda 1 o tii estompata , powerchord ...numa tonica si octavele ei precum cvinta si octavele ...etc Edited August 2, 2006 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted August 15, 2006 Share Posted August 15, 2006 si eu tot cu inelarul tin 3 corzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts