Marian90 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) dupa cum spune si titlul vand amplificator de chitara zic eu unul bun calitate pret ca aspect fizic arata foarte bine este dotat cu doua canale unul de clean si unul de lead decente, ca si efecte are un corus ,reverb si delay. pret :500 ron contact pe PM . revin cu poze! se poate vedea proba in Bucuresti . schimb doar cu banii nu trimit in tara eventual in Giurgiu (oras) revin cu poze astazi!! Edited March 20, 2012 by Marian90
Marian90 Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 (edited) ultimul pret 400 ron Edited April 5, 2012 by Marian90
Marian90 Posted April 7, 2012 Author Posted April 7, 2012 daca il trimiti cu posta il iau eu daca il trimiti cu posta il iau eu imi pare rau dar nu trimit in tara!!
Blackthorn Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Uite aici link cu specificatiile http://www.guitarcenter.com/Kustom-Double-Barrel-30W-2x12-Guitar-Combo-Amp-482293-i1979306.gc La cati bani costa suna excelent, are 30W, 2 difuzoare de 12" care suna surprinzator de bine, sunt british voiced, clean care ia foarte bine pedale in fata si canal de drive ceva in genul Orange daca imi aduc bine aminte. E mai mult decat decent de studiat pe el si merge foarte bine si la o sala de repetitii daca nu ai un tobar cu mana foarte grea.
Recommended Posts