felix Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Am trei bucati... le estimez cam la 2 saptamani vechime ... le donez pe 5 lei ca sa aiba viatza ushoara. Sunt foarte cuminti. Cine e interesat sa ma anunte urgent pana nu patzesc ceva ca sunt la birou si cam umbla pe strada de nebune. Descriere: nu ma intrebati sexul ca nu stiu, cert e ca unul e alb cu negru, altul e alb cu gri si unul e gri tot cu funda alba. Cine e interesat sa-mi dea un tel la: 0723.654.642 (locatia e pe langa Conservator in Bucuresti). NUMAI DACA IUBITI PISICILE, NU LE DAU SA LE CHINUITI. thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 chiar nu mai avem iubitori de animale de forum ???? am pus si poze, poate va indulcitzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest preo Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 eu as lua ... dar din pacate stau la camin ... si nici macar pe mine nu ma pot hrani corespunzator .. d'apoi saracutele, ar muri de foame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Eu sunt un mare iubitor de pisici... Le-as lua pe toate. Din pacate am un motan care nu suporta alte prezente feline prin preajma daca nu sunt in "starea necesara" O sa incerc sa dau de oameni sa le ia dar nu pot sa promit nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 24, 2005 Author Share Posted May 24, 2005 va rog sa ma credeti ca sunt superbi.. din pacate si eu am un motansi inca o pisica ar distruge-o pe maica-mea...oricum, maine sper ca unul dintre ei sa-si gaseasca stapan... asa ca e posibil sa ramana doar 3... cel tarcat e preferatul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 O sa vorbesc cu mama ca are legaturi in comunitatea iubitorilor/posesorilor de pisici, poate gaseste pe cineva... Sunt mort dupa animalutele astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 si eu sunt o mare iubitoare de animale!!!am un caine(care e de vanatoare si nu suporta pisicile) si o pisica,asa k e foarte greu. Iti propun,Felix,sa incerci sa vorbesti k cei de la magazinele de la pet shop,ei sigur te pot ajuta si, cred eu, k nu le dau la oameni ce nu iubesc animalele.succes!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Din pacate nu am timpul necesar sa alerg pe la pet-shop-uri. D-aia am apelat la anunturi pe net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Cel gri era motan si s-a dat astazi. Sa aiba viata lunga si frumoasa. Am descoperit sexul celorlalte pisici: cel tarcat e pisica, cel alb cu negru este motan si cel alb cu gri este pisica. As vrea tare de tot ca cel alb cu gri sa-si gaseasca stapan foarte repede pentru ca e destul de firav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 asa cum ai gasit stapan pt motan,sa dea Domnu' sa gasesti si pt celelalte!!!!mult succes si sa ne mai tii la curent!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 25, 2005 Author Share Posted May 25, 2005 Daca nu sunt doritori printre voi, macar poate stiti pe cineva care vrea sa infieze unul. thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 eu iti promit k o sa mai caut!as vrea eu sa mai iau unul,dar din pacate NU POT!!!!o sa mai caut,daca aflu ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 Thx a lot marina. Ma mai poti ajuta daca incerci sa pui anuntul pe alte site-uri cu forumuri dedicate animalelor. Din pacate am foarte putin timp la dispozitie sa stau pe net in zilele astea. Multam mult, felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 am gasit niste siteuri unde as puta sa dau anunturi,dar ar trebui sa imi dai ceva,o adresa d mail,ceva pe care sa o dau sa te contacteze doritorii!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted May 29, 2005 Author Share Posted May 29, 2005 ...pai pune numarul meu de telefon: 0723.654.642 - felix. cine e interesat sa ma sune, nu prea stau zilele astea pe net. thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 Marina, pe animale.ro am pus eu. Ocoleste-l p-ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 10, 2005 Author Share Posted June 10, 2005 Cu parere de rau va anunt ca pisicutza tarcata a trecut in nefiintza astazi. A fost lovita de o masina sau poate de un binevoitor si a facut o hernie. Am fost cu ea la veterinar, am operat-o insa nu a avut puterea sa supravietuiasca. Va rog din inima... haide-ti sa ii ajutam pe ceilalti sa aiba o viata mai lunga si mai buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marina Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 NU POT SA CRED!!!!!!!( saraca pisicuta,eu am crezut ca ai reusit sa le dai!!!chiar nu stiu cum pot sa te ajut,am mai intrebat si eu si nu stiu pe nimeni care sa vrea!!!promit ca o sa ma interesez in continuare!!!(:)( Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 11, 2005 Author Share Posted June 11, 2005 Nu vreti sa stiti cam m-am luptat ca sa o salvez... era sa imi pierd si locul de munca... ma gandesc ca poate ii este mai bine acolo si ca nu a suferit foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest om__bun Posted June 11, 2005 Share Posted June 11, 2005 ...nu stiu cum sa zic....mi se pare un lucru extraordinar...cand cineva ajunge cunoscut(sa nu zic celebru)de obicei devine nepasator fata de problemele celorlalti oameni..sa nu mai zic animale...cum ar fi sa zica iris,holograf,sau adi minune ca nu gaseste stapan oentru un biet animalut.... ..dar Felix este exceptia ce confirma regula...din pacate..nu pot sa iau nici un puisor...a fatat si pisica mea de acasa 2 bucati...si mai am inca 3 mari.... ....sper sa-si gaseasca stapani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 ...pe langa cele 2 pisicutze mici, se adauga si un motan care cred ca a fost abandonat in curtea blocului unde stau eu. Spun ca a fost abandonat pentru ca este foarte iubaretz si bine hranit si curat. Nu pare sa aiba mai mult de un an. Culoare alb cu pete negre, foarte haios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 25, 2005 Author Share Posted July 25, 2005 Asa... acum ca tot e vara si frumos afara, va anunt ca pisica a fatat o alta serie de pui in acest weekend... estimez ca va fi ultima serie pentru ca la prima ocazie cum fac rost de bani o castrez. Deci, astept doritori de matze pufoase, URGENT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DeathWarden Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 felix sorry am caine can't help... saracu de tine, pana le dai o sa ajunga rasa dominanta la tine in casa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Ti-as lua eu vreo 2 Felix, ca-mi plac matzele, dar nu pot sa le tin la bloc... in casa. Si in legatura cu mama matza ai face bine s-o duci la castrat cat se poate de repede, pt ca nu e bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 asta chiar e anunt asa important ca sta de o luna aici. nu le vrea nimeni. cred ca sunt lucruri mai importante decat datu unor matze ale adminilor. totusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Symbolic daca n-ai pisica/animal nu poti vorbi in cunostinta de cauza. Nu-s chitare pe care se pune praful daca nu le vinzi. Astea mor Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 Symbolic, nu-s matele mele... sunt matze de pe strada. Nu le vand ci le donez ca sa aiba o viata. Din prima serie au murit 3. Nu stii cum e sa moara o pisicutza la tine in bratze. Din a doua serie n-a mai aparut niciuna momentan. Sa stii ca gesturile marunte fac din noi oameni. Daca ai fii vrut sa-ti pun vreun topic aici sus, nu era nici o problema, insa reactia ta lasa mult de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 fachin hipiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 fachin hipiz 14492[/snapback] intr-o zi o sa cresti mare si o sa vezi ca lumea nu e facuta sa fie distrusa ... numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts