Sympthom Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 (edited) Salut. Am fost la magazinul de muzica din Baia Mare , docom si mi-am cumparat o chitara semi-acustica Santa Fe... Multi mi-au recomandat-o , a fost 600 de lei dar cand am ajuns acasa , am cautat ce fel de model este... Si n-am gasit nimic despre chitarile Santa Fe.. stie careva un site in care sunt chitari Santa Fe sa imi dau si eu seama ce model e ? Sau macar unde scrie ce model e ? Ca nu am luat-o cu , cutie sau stiu eu.. am avut eu husa si am tot pus-o Edited February 19, 2012 by Sympthom 1
Ko De Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Tot ce pot sa spun este ca e o frumusete! Sa o manuiesti sanatos.!
Radu Burcea Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 La urma urmei,conteaza mai mult cum suna si cum te simti tu cand canti la ea decat ce model e.Parerea mea .
mv57 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Am o copie LP care are acelasi headstock cu inscriptia Santa Fe.Chiar si capacul de la truss road este identic, numai ca eu l-am pus cu partea alba spre exterior si mai nou i-am rotunjit colturile. Chitara este Hora Reghin si este cumparata anul trecut de la magazinul Rapsodia din Bucuresti. A costat pana in 650 de lei. Sunt foarte multumit de ea, arata si suna bine. Cand o sa ajung acasa o sa pun si cateva poze cu ea. Vezi si aici: http://www.staggmusic.com/en/product_detail/a350-vs.html?backp=1
Sympthom Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Thanks Suna foarte bine , si pana la urma radu ai dreptate..
Sympthom Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Wow.. Faina chitara Parca seamana dozele si "butonasele" Dar Santa Fe e o firma sau ce e ?
mv57 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pe internet am gasit doar o serie de chitare acustice Takamine cu numele asta (de ex. TSF48C Santa Fe NEX) si o editie limitata Gibson LP Standard Santa Fe. Modelul pe care il am eu l-am gasit de vanzare aici http://easybuyguitarshop.com/en/info9772499 dar fara logo-ul asta. Eu cred ca cei de la Hora au aceste inscriptii de la proiecte mai vechi si le pun pe unele din produsele lor, fara sa supere pe nimeni. Este un fel de marca "no name"!
Sympthom Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Vreau si eu sa-mi iau una la fel, dar am gasit-o in Pitesti la 9 milioane Ce magazin este asta de la care ai cumparat-o tu? Au site, ceva? P.S. Sa o stapanesti sanatos, eu am testat una la fel si am fost incantat! Pai 9 milioane a fost... Dar eu am cumparat-o aproape second .( adica a luat-o prima data un profesor de muzica , si nu are nici o urma de stricaciuni ) Si mersi
Guest viewstar Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 chitara a fost importata de HORA, nu a fost fabricata la Reghin ! nu cred ca mai sunt in tara si alte exemplare, a fost o serie de instrumente importate cu acest nume
boondak Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Chitarele Santa Fe sunt intradevar importate si comercializate de catre Hora Reghin si se gasesc in magazinul lor de prezentare din Reghin intr/o gama destul de mare de modele. Probabil ca se pot cumpara sau comanda de la toti distribuitorii lor din tara. Edited March 20, 2012 by boondak
death metal Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Buna ziua am si eu o chitara santafe model st am cumparato din tg mures de la magazinul mezzoforte cu 550 ron si suna foarte bine
mad_max924 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 santa fe sunt produse in china,hora reghin le importa si le redistribuie modelul jazz si lp sunt lucrate frumos,modelele bc rich si explorer sunt mizerabile,nu am vazut chitari(e)lucrate mai prost
Recommended Posts