www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ko De

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ko De

  1. Squier-ul meu e cu tremolo si nu am avut nici o problema cu el. Il am de 2 ani. Nu e neapart vorba ca nu imi place..dar probabil din cauza statie sunetul nu e asa clean. Si, na! Ma mai interesez si eu de alte chitari. Oh, shit! Frate, Mustang I are doar 20W? Nu pot sa cred:)) E cat statia mea plus inca jumatate si daca dai volumul si masterul la maxim, urla statia de se sparg geamurile la casa, si are doar 20 W, iar a mea are 50W si nu se aude atat de tare. ) Sincer, sunt socat..:|
  2. Eram doar curios cam ce e de ea. Oricum, nu prea imi vine sa o iau. Adica, ar fi cam the same shit cu Squierul meu care, fara pack - eu l-am luat cu pack - e vreo 850 lei. Asta cu pret redus, ca inainte costa mai mult. Deci, nu cred ca e mare diferenta intre felul cum suna.
  3. Dar, mai 'mnezau, chiar iti place Squier! )
  4. Cum e Ibanez Gio? Nu am cantat nici odata pe Ibanez, deci nu stiu la ce sa ma astept. Cand aflu si cat cere tipul ala pe ea o sa va intreb daca e ok. Asa, deci, am aflat. Vrea vreo 900-1000 lei noi.
  5. Am confundat, scuze! ) Aveam impresia ca driverul vine pe cd impreuna cu procesorul, dar am uitat ca spunea si in manual ca driverul se ia de la ei de pe site.
  6. Dec, cum inregistrez cu rp155? Stie cineva? Am cautat pe youtube si goagle tutoriale, dar..dupa tutorialele care le-am gasit, ar fi trebuit sa-mi cumpar un Jamman sau Tascam. Stiu ca este o varianta si fara Jamman sau Tascam, dar am uitat cum se face. :| Mi-am downloadat goldwave v5, il pot folosi cu rp-ul?
  7. Eu vorbesc de "chitarica" asta: http://www.google.ro/imgres?q=squier+affinity+stratocaster&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1366&bih=677&tbm=isch&tbnid=-wk-pM1aW1ZSoM:&imgrefurl=http://www.instruments2go.co.uk/Squier-Affinity-Stratocaster-Sunburst-p-1130.html&docid=TqTjMTXQlpsP3M&imgurl=http://www.instruments2go.co.uk/images/P/Squier%252520Affinity%252520Strat.JPG&w=350&h=335&ei=TGcfUN_mCObN4QS1uoCIBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=923&vpy=158&dur=2&hovh=220&hovw=229&tx=83&ty=156&sig=101067249832162279999&page=1&tbnh=151&tbnw=153&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:12,s:0,i:107 HUGE LINK nu mai ca a mea e rosie. Ok, sa uitam putin de Squier. Vintage v100 de care vorbea SethOne e ok? Sau Les Paul Zakk Wylde? - cred ca am scris corect. Raspunde-mi la toate intrebarile, te rog, multi raspund doar la ultima intrebare din post. Ce ma deranjeaza la Squier-ul meu e faptul ca nu se aude foarte clean. Sau o fi de la doze ori amp? Nu am cantat nici odata cu squierul pe un alt amp sa vad daca e o diferenta.
  8. Ok, ea suna. Dar daca raman cu statia G-DEC Junior? Mai suna asa bine? oh, da, am uitat de asta: e buna de heavy?
  9. Aaa, un Stratocaster affinity
  10. Salut. Am gasit o chitara electrica de heavy interesanta pe Thomann, link: http://www.thomann.de/ro/bc_rich_son_of_beast_avenge.htm E ceva de capul ei? Isi merita banii, a mai cantat cineva pe asa ceva, se aude ok? Iar statia Fender Mustang 1 cum e? Am cantat azi pe ea cu un Ephiphone Les Paul Special 2 si mi-a placut cum se aude. Sau mai e acest pachet: http://www.thomann.de/ro/prod_cbundle_80.html?gk=gieacotr&cbcid=486&art=153533 Sau: http://www.thomann.de/ro/prod_cbundle_81.html?gk=gieacotr&cbcid=514&art=153533 Sau mai e o varianta: recomandati-mi o chitara pana in 1700 lei noi mai pentru heavy si sa imi pastrez statia actuala, G-DEC Junior. Ori, poate imi spuneti ce chitara si statie sa cumpar pana in 1700 lei noi care sa fie ok. Sincer, m-am saturat de Squier-ul meu care nu sun extraodinar de bine. Multumesc!
  11. Scuzati!!!! Nu dintre Gibson si Squier. Dintre Epiphone si Squier care e mai bun? Dintre cele 2 modele de mai sus.
  12. Eu am modelul ala de Squier dar ma gandeam sa imi mai iau o chitara ceva mai buna daca imi permite bugetul. Cand m-am dus sa cant pe Gibson la magazin suna cam de aceasi calitate care o are si Squier-ul meu. Dasta intrebam, poate nu am sesizat diferenta.
  13. Ce chitara e mai buna? Gibson Les Paul Special 2 sau Squier Afinity Series Stratocaster?
  14. Tot ce pot sa spun este ca e o frumusete! Sa o manuiesti sanatos.!
  15. Ko De

    Melodi

    Pai cam asa e. Facusem o melodie la un moment dat din flagiolete tremolo si niste solouri foarte simple. Suna ok, o am prin caiet. O sa incerc ce mi-ai spus tu in weekend, in timpul saptamanii sunt foarte aglomerat si obosit. Sunt asa de obosit ca imi e si lene sa mai scriu.
  16. Ko De

    Melodi

    Chitara dezacordata-da, cred ca era dezacordata pentru ca am tot cantat pe ea 2 zile la rand. Piese-stiu, dar de 4 luni nu m-am mai atins de chitara. Scoala, mult de invatat, foarte multe teme, am fost cu timpul la limita, sunt ca intr-un cub acum la sfarsitul scolii generale. Si chestiile alea, nu le pot numi piese. E o "joaca" de-a mea. Niste chestii nesimnificative. "Melodia" de mai sus este o mare porcarie dupa parerea mea.
  17. Clasica si acustica sunt cam acelasi lucru. Difera corzile, foarte putin sunetul, clasica are dimensiuni mai mici. Dar iti recomand o acustica. Se aude mai bine un pic si e mai usor sa canti pe corzi de metal de cat pe cele de nylon.
  18. Pentru cei interesati-Cool Edit Pro. Poti sa inregistrezi in timp real. Ce e fain, ca poti sa inregistrezi chitara ritm si dupa chitara solo. Si sa le pui tu fiecare cand sa intre. Bafta!
  19. Ko De

    Melodi

    Este adevarat. Nu sunt multumit de ele.
  20. Nu lua lecti de la studenti de la conservator pentru ca te rup la bani.
  21. Ko De

    Melodi

    Tu ai melodi? Adica, da. Normal ca ai. Dar, ai cum sa imi arati vreuna? Legat de programele de editat. Proful de chitara mi-a instalat Cool Edit Pro. Am un procesor DigiTech RP155 si poate fi folosit ca si driver pt inregistrat melodi pe PC. Sti cumva cum pot sa-l folosesc pt inregistrat impreunca cu Cool Edit Pro. Stiam si eu candva dar am uitat. Si exista vre un site de unde pot downloada ritmuri de tobe, bass, voci, chitara solo si ritm pentru ca ce am in Cool Edit Pro sunt putine si sunt pentru jazz si blues.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.