alinu_tau Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nu am avut niciodata o pedala noise suspressor si de aceea as vrea sa va intreb ce e mai bun sau mai eficient pebtru a scapa de zgomotul specific single coil? O pedala sau doze noiseless? Pedala cum se comporta? Nu taie din gain/sustain/reverb?
Razvan S. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) Ori doze humbucking single coil sau Merge si cu noise gate sa scoti, dar cam iti taie din semnal si ton/inalte etc.Depinde mult de ce noise gate e Edited January 22, 2012 by Razvan S.
FiveseveN Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) OMG, dar e digitală! What about teh TOANZ?!?!1111one11!%!?$1‡␢☞ Edited January 22, 2012 by FiveseveN 2
mike_KidLazy Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) Mie imi suna interesant Hum Debugger-ul de la EHX. Si eu caut ceva sa scap de noise (inclusiv la doza Humbucker am zgomot) si ma gandeam la un Boss-NS2. Ma intreb oare care o face treaba mai buna. Edited January 22, 2012 by mike KidLazy
Razvan S. Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Mie imi suna interesant Hum Debugger-ul de la EHX. Si eu caut ceva sa scap de noise (inclusiv la doza Humbucker am zgomot) si ma gandeam la un Boss-NS2. Ma intreb oare care o face treaba mai buna. Isi face treaba ns-2ul, i have the crap si e ok. Desi as lua altceva daca as putea
FiveseveN Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Hum Debugger analizează frecvența tensiunii de pe rețea (de asta vine cu alimentator AC!) și aplică un filtru band-stop la respectiva frecvență (și la armonici). Nu reduce și altfel de interferențe (de la radio, neoane, motoare etc.). NS-2 e un downward expander obișnuit, dar util. Faptul că ai sidechain separat e foarte important. Apopos, save your money, ia clona de la Behringer.
alinu_tau Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 (edited) merci tuturor, asta am vrut sa stiu, daca o astfel de pedala iti taie din ceva. degeaba te uiti pe net la un tip care iti zdrangane ceva, ca numai el simte cum e cand pedala e on sau off. nu prea am la ce magazin sa incerc o astfel de pedala pe un strat si la high gain (adica distors cu booster) ca numai acolo mi-as da seama poate daca imi taie din... gain, sustain, inalte sau altele Edited January 22, 2012 by alinu_tau
Recommended Posts