Guest kanocinu Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Salut! Ma numesc Andrei si sunt nou pe acest forum...Sa incep prin a va spune ca sunt incepator (atat de incepator incat nici chitara n-am)...am avut o chitara acustica dar nu prea mi-a placut deoarece dintotdeauna mi-am dorit una electrica... As dori ,daca se poate sa schimb un telefon pe o chitara + amplificator....nu am pretentii mari ...doar una care sa cante ok. Telefonul este un samsung galaxy 5...acesta are toate accesoriile +cutia in care a venit si arata impecabil. imi cer scuze daca postez unde nu trebuie dar m-am gandit sa incerc aici:)
Guest kanocinu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Incearca la Mica Publicitate. am incercat si acolo...dar mai astept
Guest Aron Virginas Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Probabil vei avea mai multe sanse daca vinzi telefonul si cumperi chitara din contravaloare
Guest kanocinu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 m-am gandit la asta dar speram sa elimin niste pasi.. oricum as putea gasi o chitara si un amp la vreo 400 ron?
'mnezău Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Pai eliminarea asta de pasi o sa te duca in situatia de a avea o chitara de care cineva vrea neaparat sa scape. Vinzi telefonul si iti iei ce vrei. Slabe sanse sa gasesti chitara+amp la 400 de lei. Doar chitara ai sanse sa gasesti. Poti sa astepti 7 ani la mica publicitate. Daca faci mesaje cu titlul "Salut!", slabe sanse sa starnesti interesul celor interesati. Personal nu stau sa deschid toate mesajele de la mica publicitate, ci doar pe cele care au un titlu care ma intereseaza. Sunt sigur ca asa procedeaza majoritatea utilizatorilor... Edited January 17, 2012 by Gojira
Guest Aron Virginas Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 oricum as putea gasi o chitara si un amp la vreo 400 ron? Nu cunosc situatia ta materiala, dar in general sunt de parere ca nu merita sa iti risipesti banii pe obiecte ieftine si de proasta calitate, mai bine esti rabdator si economisesti pana iti permiti o calitate rezonabila. Evident, ce se considera rezonabil depinde de multi factori subiectivi, dar in niciun caz nu cred ca se poate gasi chitara si amplificator care merita cumparat cu 400 de lei total, probabil doar undeva peste 1000.
Septi Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Incearca sa iti vinzi telefonul separat si din banii ce ii primesti cumpara-ti o chitara mai ok.De amp iti strangi bani.
leo987 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 In banii astia poti gasi un squier bullet decent si un voxamplug. Si poti duce vox-ul ala la cati watts iti dau boxele adiacente.. Cat despre ..tonuri...guitar rig, revalver, amplitube etc. Cu un squier bullet de 300 ron te poti lansa pe firnament. Dupa aia te apuci si iti dai cu parerea aici ca si mine si multi altii. Bafta
Recommended Posts