Guest dau.bine Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 (edited) Sall All As dori o recomandare din partea utilizatorilor Fac comanda la MC Music sa-mi iau vreo doua seturi de GHS, problema e ca nu le cunosc si chiar n-as vrea sa le iau pe cele mai slabe din oferta. Recomandati-mi si mie fratilor, se merita ? Pina acum m-am impacat bine cu 0.1-0.46, dar n-as vrea sa iau niste sirme, ca de-astea mai gasesc pe la mine prin tirg... Multumesc. Catalin Edited July 18, 2006 by dau.bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ce sunet urmaresti sa obtii? daca vrei un sound mai intepat (mai briliant) uite-te la cele cu stainless stell wound. daca vrei un sunet mai gras si mai plin, eu zic nickel wound. mie personal imi plac cele cu nickel, indiferent de firma. mie GHS mi-au coclit foarte repede (nu zic ca si Ernie Ball luat de la Zapada - de unde kilu babii le-o aduce si ala????? ucraina cica - s-au innegrit la fel de repede). offtopic: ba, care aduceti Ernie Ball d-afara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ce sunet urmaresti sa obtii? Ar mai fi de aflat pe ce chitara le montezi (in principal lemnul si dozele). mie GHS mi-au coclit foarte repede (nu zic ca si Ernie Ball luat de la Zapada - de unde kilu babii le-o aduce si ala????? ucraina cica - s-au innegrit la fel de repede). Eu am inca un set de GHS montat de vreun an si sunt multumit. Totusi, si-au mai pierdut din stralucire. Insa, un an pentru niste corzi nu e rau deloc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Nu iti lua din cele cu nickel (modelul Eric Johnson) Au mult mai putina stralucire si sint altfel la mina, au infasurarea putin aplatizata. Nu spun ca sint proaste, dar nu sint niste corzi "obisnuite". Apropo de Ernie Ball, am luat si eu de curind 2 seturi de la Guitarissimo. Corzile suna ff bine si au un feel intr-adevar excelent. DAR, dupa 2 ore de cintat sol-ul era deja negru.... Am mai avut si nu mi s-a mai intimplat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 GHS-urile pe care le-am folosit eu s-au clocit repede (asa cum a patit si Malexu). Posibil sa fie un feature de-al lor. Ele suna ok la inceput dar cum am zis dupa cateva saptamani incep sa se inegreasca , spre deosebire de alte marci care inca se tin. Precizez ca nu le prea abuzez din lipsa de timp si daruire. Am folosit atat Boomers cat si Boomers 52s. Avantajul e ca sunt cele mai ieftine de pe piata si ca suna misto la inceput. Posibil ca unul care schimba des corzi sa nu strambe asa mult din nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dau.bine Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Sall, Thanks All Am trimis dupa un set de 52's si un infinity steel, am sa vad cu care ma impac pin' la urma... Multumesc Catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Precizez ca nu le prea abuzez din lipsa de timp ... ...om fi neamuri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest newsound Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ghs supersteel ! cele mai tari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ...om fi neamuri? Trebuie sa dezbatem problema asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts