Guest cristi 00 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 CONCERTUL VA AVEA LOC IN BIG MAMOU CU INCEPERE DE LA ORELE 21:00.
felix Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 (edited) Tin sa multumesc tuturor celor care au venit sa ne vada si sa le cerem mii de scuze pentru faptul ca nu am putut sa prestam in aceasta seara... Motivele nu au depins de noi si o sa ne revansam cat de curand posibil. Edited July 14, 2006 by felix
Geiger Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Da' ce s-a intamplat? Eu nu am putut veni ca nu am avut bani.. stie cineva de ce nu s-a mai tinut? Nu a cantat nimeni?
Guest miky Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Pana la urma a cantat doar VooDoo... Multumim celor care au fost acolo!
dass101 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Acum am ajuns si eu la calculator, dupa ce am venit pirlit de la mare Pacat pt cei de la Sahara, eram f curios sa ii aud. Noi ne-am simtit bine, am recunoscut citiva (f putini) forumisti, pe care ii rog sa ne critice cum cred de cuviinta. Unul din cele mai reusite concerte de pina acum, chiar am inceput sa ne intram in mina. Asa ca va asteptam si in continuare, cu speranta ca veti fi mai interesati si mai numerosi, poate dupa ce va adunati din vacante.
Recommended Posts