www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trupe Romanesti De Metal


death metal
 Share

Recommended Posts

eu stau in tg mures si cunosc mai multe trupe romanesti cumar fii backlash, hate, virus acestea sunt din mures dar daca cunoasteti alte trupe romanesti bune spunetimi.

 

vad ca la noi in romania daca nu ai un lant de 1kg de aur la gat si canti manele nu ai succes muzical

 

pro rock :rulez::rulez::rulez::rulez::rulez:

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Crashtest

Trupe metal nu exista in Romania! Exista cateva surogate, dar ele nu inseamna absolut nimic pt scena muzicala. Si nu e vorba de mediatizarea manelelor, e vorba ca nu ai ce mediatiza in scena rock romaneasca.

Problema e alta. Romanu' s-a nascut cu aere de vedeta. Daca la manele e suficient sa ciordesti negativul unei melodii grecesti sau sarbesti, sa faci un text "de jale" despre bani, masini si dusmani si sa mergi in Spania sau Italia, sa canti pt prostimea muncitoare in constructii, la metal e mai greu. Daca si aici ar merge cu plagiatul, ar ajunge Trooper sa cante la Wacken :))) Din pacate (sau din fericire??), faptul ca la Trooper (sau, mai bine PlagiaTrooper??) asculti bucati furate cu nesimtire din toata discografia Iron Maiden nu-i ajuta cu nimic. Drept dovada, doar pustani pana-n 18 ani gasesti la concertele lor.

La noi, problema e ampla. Fiecare pustan, care asculta maxim 5 trupe, isi ia cea mai ieftina chitara, o baga prin calculator, isi scoate de pe net cateva tabulaturi si aia e. Apoi, isi impresioneaza cativa colegi de scoala si, brusc, e vedeta. Apoi, mai strange cativa amici, plagiaza cateva trupe si-o pune de trupa. Pe urma, se plange peste tot ca rock-ul nu e sustinut in Romania :)))))

Lipseste, cu desavarsire, educatia. Ca sa canti, tre' scoala. Iar de scoala tre' sa te tii. Dac-o arzi prin baruri la bere, nu-nveti nimic. Torturarea ficatului cu alcool nu te-nvata arpegii, formule, solistica etc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.