George Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Pentru ca tot ai si iPhone si pedale de la TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyzmo Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 da-o in ma-sa! cat de tare!!! deh..research and development brava! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Am primit newsletter-ul de la TC Mai ca imi pare rau ca deja am vindut reverbul si e si delay-ul la mica publicitate E intr-adevar spectaculos, si ideea si implementarea. Pedalele oricum erau excelente, ce poti face cu ele acum e incredibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Tocmai am testat aplicatia, e beton. Nu se compara cu metoda traditionala de incarcat toneprint-uri prin usb, e o placere sa te joci si sa testezi setari. Ma gindesc f serios sa nu mai vind pedala si sa o pastrez pentru o aplicatie secundara fata de delay-ul principal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SethOne Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Mi se pare ceva interesant dar nu vad cum cineva ar sta de fiecare data sa isi tina aifonu' langa doze ca sa i se schimbe setarile pe pedala, mai ales live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 (edited) haha ...parca vad cum incarcam de pe casete , apoi de pe magnetofon programe in miniPC Spectrum XZ (si Tim S ) la fel suna ....ciripcirip...crrrr crrrr cipcip .. .Tim S mai am unul functional...dar ...Am vrut sa fac o toba electronivca...dar nu mai are rost sa machinui cand se gasesc gata facute la magazin la nivel ce eu nu pot sa construiesc.... Am si procesaoare Z80 si periferice ..dar nu mai merita ..acum sunt acele micropocesoare CIP ...dar trebuie sa le programezi...ca sa faci un programator ptr un DSP ...dar cum gasesti la 100Euro procesoare nu mai merita .. Am vazut un Zoom G3 este grozav ,,.. Interesanta faza ..cu incarcarea setarilor prin doza ... Edited November 9, 2011 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts