Riff Hudson Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Care se pricepe si are soft de asa ceva, fac cinste Am dat recent de o caseta mai veche pe care o ascultam prin 99-2000 si care nu exista pe internet(maxim 2 piese din 16 am gasit pe youtube). Problema e ca nu am walkman si ca ascult la mp3 player, asa ca ar trebui sa le convertesc de pe caseta in mp3. CIne are soft/scule si poate sa ma ajute cu asa ceva, dau de baut ! help me out, guys!
Gorel Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) Pai nu-ti trebuie decat un cablu de 3.5 la ambele capete: intr-o parte il conectezi la output-ul casetofonului, iar in cealalta parte la line-in-ul calculatorului. De aici il preiei cu un program gen Audacity, si il transformi din WAV in MP3 printr-un codec (LAME). EDIT: vad ca iti trebuie si un casetofon Edited October 16, 2011 by Gorel
sa fugim Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Zi-ne si ce artist/album ca internetu asta are puteri miraculoase.
'mnezău Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Cauta si tu la vecini, prieteni, gasesti o combina care sa aiba intrare pentru microfon si e legata la calculator. Un soft de inregistrat si aia e. Alte scule nu-ti trebuiesc. Poti sa apelezi la oamenii de aici. Sau poti sa cauti albumul respectiv pe diverse site-uri care vand mp3-uri. Tinand cont ca e mai vechi, s-ar putea sa il gasesti pe la vreo 1-2-3 euro albumul. 1
Riff Hudson Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 (edited) Zi-ne si ce artist/album ca internetu asta are puteri miraculoase. eu nu prea am am gasit decat vreo 2-3 din ele. e o compilatie din vremea in care eram rapper.anii 96-99 stilul cat si formatiile sunt underground, deci aproape imposibil de gasit pe alde youtube sau internet, d-abia am gasit-o la un baiat pe ocazii..o caut de vreo 3-4 ani Edited October 26, 2011 by Riff Hudson
Riff Hudson Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Caz rezolvat Multumiri lui Gojira si lui @sa fugim pt promptitudine si linkul cu cele toate 4 albume
Recommended Posts