www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cover Johny Cash Hurt

Recommended Posts

Guest rknroll
Posted (edited)

Salutare. As vrea sa aud si eu ceva pareri in legatura cu coveru meu(voce + chitara). Unde mai trebuie sa lucrez, unde am gresit etc. Here is the link http://www.fileshare.ro/30921642112.8 . Astept pareri. Multumesc. Tin sa mentionez sunt incepator so don't expect something professional.

Edited by rknroll
Guest rknroll
Posted

Da, ai dreptate in legatura cu datul drumul la voce. O sa incerc sa cant mai cu viata . Mersi pentru comment . Mai astept si de la altii pareri :).

Posted

trebe sa mai lucrezi la pitch. sunt momente in care nu esti pe nota.

si acordeaza-ti chitara, te poate induce in eroare f usor. bafta!

Posted

Nu posteaza asa multa lume pareri pt. ca multi se abtin sa-ti spuna daca nu esti bun ca sa nu para oameni cu intentii rele.

N-am intentii rele. Iti spun cu indulgenta parerea mea: Mai ai foarte mult de studiat. Canti nazal, nu-ti dai drumul la voce, nu ai energie. Si acordeaza-ti chitara cum trebuie.

Ia-o ca pe o critica constructiva.

(Si apropo, sper ca stii ca piesa originala nu e compusa de Johnny Cash, ci de Trent Reznor, de la Nine Inch Nails.)

Succes!

Guest rknroll
Posted

Of course i know it's by nine inch nails :). Multumesc pentru comment. Sincer as prefera ca sa primesc un raspuns direct , sa stiu unde trebuie sa lucrez sa perfectionez vocea decat sa nu primesc nici un raspuns

• 4 weeks later...