hihi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 In curand, s-ar putea sa fac rost de niste bani, pe care vreau sa ii investesc intr-un amplificator. Suma ar fi cam 25.000.000. Ma rog, nu sunt sigur daca o sa fac rost de atati bani, dar cam atat mi s-a promis . De banii astia, cam ce amplificator as putea sa iau. aa.. si nu vreau de pe net, ca nu vreau sa dau bani la vama si transport si etc. Vreau sa cumpar din romania unu
felix Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Iti recomand Trace Elliot Supertramp. Ti-am atasat si o poza... din pacate, nu stiu daca il mai gasesti nou sau daca il gasesti in Romania. Oricum, Trace Elliot rulez.
Guest fluffyone Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Marshall. Nimic nu e mai <<rock>> ca un marshall. Iti pot aduce un MGDFX sau un Hibrid mai mic de banii aia de sa moara toti vecinii manelisti de ciuda.. da-mi un telefon daca te intereseaza vladpick@yahoo.com / 0788 45 75 10
felix Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Marshall. Nimic nu e mai <<rock>> ca un marshall. Iti pot aduce un MGDFX sau un Hibrid mai mic de banii aia de sa moara toti vecinii manelisti de ciuda..da-mi un telefon daca te intereseaza vladpick@yahoo.com / 0788 45 75 10 <{POST_SNAPBACK}> lol... scuze nu m-am putut abtine...
Stefan Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Marshall. Nimic nu e mai <<rock>> ca un marshall. Iti pot aduce un MGDFX sau un Hibrid mai mic de banii aia de sa moara toti vecinii manelisti de ciuda..da-mi un telefon daca te intereseaza vladpick@yahoo.com / 0788 45 75 10 <{POST_SNAPBACK}> cum adica nimic nu e mai <<rock>>. no ofence da la banii aia poti lua ceva mai bun ca un marshall d-ala . hihi analizeaza analizeaza, testeaza piata si apoi cumpara..
Guest fluffyone Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 cum adica nimic nu e mai <<rock>>. no ofence da la banii aia poti lua ceva mai bun ca un marshall d-ala . hihi analizeaza analizeaza, testeaza piata si apoi cumpara.. <{POST_SNAPBACK}> Ai si tu dreptatea ta. Eu zic ca la banii aia un Marshall Valvestate de 50W merita. Era o propunere.. eu procur instrumente muzicale de prin afara, iar marshall-urile sunt preferatele mele. Am cantat pe marshall de 60 si nu puteai sa-l dai la maxim de cat de strong era.. iar sunetul.. cristal..
felix Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Sa inteleg ca vinzi un combo marshall de 50W cu 25 mil cand el este nou in USA doar 400$ --- LINK??? Apropo, pe altceva in afara de Marshall ai mai cantat ?
NiNjA Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Marshall. Nimic nu e mai <<rock>> ca un marshall. Contraexemple: Mesa/Boogie, Carvin, Soldano, Bogner.
Guest fluffyone Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Asta zici tu basistule. Si eu sunt tot basist dar mai dau si pe chitara asa de placere. Am incercat o multime de scule, si nimic nu ma impresioneaza mai tare ca un marshall.. E si o chestiune de gust pana la urma. Foarte multe nume mari folosesc marshall si semneaza pentru ele, si eu consider ca asta e ceva. Am luat-o offtopic. Nu cautam contra-exemple, ci idei de amp pana in 25 de mil..
NiNjA Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Si ai cintat vreodata pe Ampeg SVT, Ashdown, Eden sau Bag End? Da' pe vreunul din alea 4? Am auzit si eu ieri un Marshall plexi si Roland-ul de linga mi s-a parut ca suna mai bine. Ma rog, in Roland era un Stratocaster si in Marshall un Gibson Les Paul. Parerea mea.
Guest preo Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 pufosule, prea le stii tu ma pe toate ... sunt sigur ca ai testat si soldano si mesa, si diezel ... sorry, da marshall in romania gasesti pe toate drumurile, d'astelalte mai rar. asa ca marshall am auzit de mi'a iesti pe ochi (avt-uri in special, dar si jcm - cap de serie) si nu ma pot abtine sa nu zic faptul ca koch-urile lui adi si cearny isi dau drumul de la etaj pe marshall la modul cel mai serios. marshall-urile mai ieftine sunt doar o jucarie pentru nostalgici.
Stefan Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Hihi, uite m-a trasnit o idee. Nu stiu daca vrei neaparat ceva de firma, dar ai putea sa apelezi la overdrive, care face ampuri la comanda. si ai iesi si mai ieftin, si ti l-ai face si dupa cum iti place tie ca suna. vb cu benson sa iti zica el ce si cum.
Guest fluffyone Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Eu cred ca voi aveti o problema. Din cele amintite de mai sus n-am avut onoarea decat pe vreo doua Ampeguri si un Mesa de bass. E bine sa vorbim din experiente personale, nu sa insuruim branduri de care am auzit si noi pe google. Am cantat si pe JCM si mi-a placut la nebunie. La banii aia recomand totusi un Valvestate. PS: Beti un suc, fumati o tigare si mai racoriti-va..
cearny Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Hai sa stabilim ceva - Marshall nu inseamna de nici o culoare seriile MG sau AVT. Marshall inseamna JCM si HW. Asta nu face ca MG sau AVT sa fie amplifictoare proaste, pur si simplu nu se comapra cu adevaratele Marshall-uri. Ele in sine, la cati bani dai pe ele, probabil ca sunt o alegere buna. hihi, daca vrei pe lampi la banii astia, overdrive ar fi alegerea cea mai buna. Doar sa-l corupi sa-ti bage Celestion sau Eminence in el si sa-l faca sa arate fioros. A, si ai grija ca in ultima vreme e mainac cu controlat MIDI toate echipamentele.. s-ar putea sa-ti placa ce idei i-au venit lui in ultimul timp.
Guest p_aciulea Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 la banii aia, cred ca Overdrive ar putea sa-ti faca un amp chiar ca al meu, head+cabinet, ca eu tot cam atat am dat. Oricum cel mai bine ai vorbi tu direct cu el sa vezi ce ar putea sa-ti faca, eventual dai o tura si pe la mine sa asculti ampul.
Cosu Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Marshallurile MG si AVT suna prost indeosebi pentru metal (vorbesc de distorsu cel il produc - da vina pe solid state si made in China ) chit ca scrie Marshall pe ele. Overdrive pare sa fie solutia cea mai cost effective dar si calitativa dpdv al sunetului. Mergi la benson si testeaza. Avand un model de amp la dispozitia ta il poti forja si testa cat ai chef (sau cat are chef benson). Asa te poti hotari clar daca merita sau nu. Americanii au avantajul ca in celebrele lor magazine "Guitar Center" pot testa nestingheriti amplificatoarele. Din pacate nu poti face asta la noi - sa stai 1h pe un amp si sa te joci cu toate setarile lui. Fluffy nimic nu e mai rock decat un marshall *pe lampi*. Marhsall face si produse lowend ce se vand doar pentru ca scrie marshall pe ele. Lowend spun calitate modesta si nu pret . Un awt costa la mc music mai vreo 4-500 de eurolaci deci nu e tocmai ieftin. Hihi cred ca pe la 500euro cred ca iti poti cumpara si replica 1 : 1 a unui combo fender Bassman da din pacate nu se preteaza la ce iti doresti tu sa canti...
hihi Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Mah, am vorbit si cu cearny, si el tot catre overdrive m-a indrumat, ba chiar i-a zis cam ce as avea nevoie , si se pare ca se incadreaza in bani. Cosu, eu nu vreau sa cant numai metale pe amp, adica, daca imi iau un amp, vreau sa cant pe el Rock (si asta, de la AC/DC, la Pantera). Oricum, se pare ca o sa fie un 4x12 + head. Dar nu stiu exact cand o sa dau "comanda", pentru ca nu stiu exact cand vin banii . Cred ca pe la jumatatea lui iunie (nu sunt sigur). Oricum, din ce am vorbit cu cearny, se pare ca o sa iasa ceva tare (daca o sa iasa )
prowler Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 m-ar interesa si pe mine faza cu overdrive ... da pana fac rost de bani, imi tin pliscu :)
Recommended Posts