manbearpig Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Pentru chitare, am chinuit un Pocket POD cu cabinet impulses. In caz de manifestari neplacute, adresati critici si injurii aici. 2
manbearpig Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 misto. got more? Multumesc. Mai sunt in lucru cateva.
manbearpig Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Domnu' Spiral Architect, dumneavoastra sinteti? As vrea eu... Blotted Science, alea alea, mai am de muncit pana acolo.
varu' maftei Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nu prea are de-a face (sau prea putin) cu djent-ul, dar e fain. Succes si inspiratie in continuare !
manbearpig Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Nu prea are de-a face (sau prea putin) cu djent-ul, dar e fain. Succes si inspiratie in continuare ! Cam asa e, dinamica acordajului standard si a celor (doar) 6 corzi ma "imping" catre riffaiala ceva mai conventionala, desi am incercat sa lucrez ideile intr-un spirit mai djent (rifful de sfarsit a iesit cam metalcoreala, ce-i drept). Multumesc de aprecieri!
varu' maftei Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nu numai riffaiala, la djent si pasajele atmosferice si solourile sunt mult mai neconventionale...
Metabog Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Super tare. Nu prea are de-a face cu djent, ceea ce e mai bine. Practic imi aminteste de prog metal curat, i.e. Dream Theater, parca ceva stil Ron Jarzombek, Spastic Ink. Foarte bine produs, mixing bun, performanta curata. Tobele imi suna a Addictive Drums, dar le-ai procesat binisor. Soloul parca mai degraba suna a ceva prog rock decat metal, imi aminteste de Ozric Tentacles. Gaseste o voce si canta asta live, si cred ca o sa rupa. Edited September 29, 2011 by Metabog 1
manbearpig Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Flattered I am! Tobele sunt intr-adevar Addictive Drums (urechea experimentata aude). Cand am compus piesa, zau de ma gandeam la Jarzombek, dar vad ca aduce un pic. Si e si un pic de Tony MacAlpine recent (2011), mai ales la "refren". Damn you lack of originality!
Sto Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ii foarte tare piesa, si am avut rabdare s-o ascult chitar pe toata, daaaaaaaaaaarrrrr NOT HEAVY ENOUGH.
Vulgar_display_of_Alex Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nu e prea in zona mea asa mult acest gen; am ascultat doar cateva piese Meshuggah si ceva TesseracT, dar oricum. Piesa e interesanta, desi solo-urile alea nu imi pica asa de bine mie personal. Cred ca ar putea beneficia de un mix/ master mai bun, totusi. In orice caz, e decent:) Keep it up!
Sto Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ii bine, ca daca nu te lauda omul atunci ii troll.
ilun Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ie misto ideea, daca ar fi avut parte si de un acordaj jos ca dracu si de un mix ceva mai fortos ar fi fost scula de bascula oricum marfa, baga in continuare si incearca eventual ceva low tuning
Metabog Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 O mica intrebare: folosesc si eu POD X3 (care stiu ca are cam aceleasi speaker sims ca pocketul). Ce impulsuri de cabinet ai folosit, de curiozitate?
manbearpig Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 (edited) @Sto: Imi cer scuze daca s-a interpretat gresit postul meu, ti-am dat si PM, am pus poza doar de fun, ma gandeam ca vei aprecia. @Metabog: Am folosit impulsuri de la Guitarhacks, mai exact JJ Powertube. Pe chitarile ritm (double tracked, pan hard right si hard left) am folosit un JJ FRED45-1(pentru "carne") pe unul din canale si un CENTRE 0 pe celalalt (pentru inalte). Pe chitarile solo parca tot un CENTRE am folosit. PS: In Flames. Edited October 1, 2011 by manbearpig
manbearpig Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Multumesc tuturor pentru critici si aprecieri! Stiu ca este loc de mai bine la partea de mix, bibilesc la fiecare piesa pana suna bine pentru urechea mea, dar inca studiez si experimentez. Cat despre acordaje, poate un Drop C in viitorul apropiat, sau chiar 7-String.
Recommended Posts