www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu prea are de-a face (sau prea putin) cu djent-ul, dar e fain. Succes si inspiratie in continuare !

Cam asa e, dinamica acordajului standard si a celor (doar) 6 corzi ma "imping" catre riffaiala ceva mai conventionala, desi am incercat sa lucrez ideile intr-un spirit mai djent (rifful de sfarsit a iesit cam metalcoreala, ce-i drept). Multumesc de aprecieri!

Posted (edited)

Super tare. Nu prea are de-a face cu djent, ceea ce e mai bine. :P

Practic imi aminteste de prog metal curat, i.e. Dream Theater, parca ceva stil Ron Jarzombek, Spastic Ink. Foarte bine produs, mixing bun, performanta curata. Tobele imi suna a Addictive Drums, dar le-ai procesat binisor. Soloul parca mai degraba suna a ceva prog rock decat metal, imi aminteste de Ozric Tentacles. Gaseste o voce si canta asta live, si cred ca o sa rupa. :rulez:

Edited by Metabog
  • Like 1
Posted (edited)

@Sto: Imi cer scuze daca s-a interpretat gresit postul meu, ti-am dat si PM, am pus poza doar de fun, ma gandeam ca vei aprecia.

@Metabog: Am folosit impulsuri de la Guitarhacks, mai exact JJ Powertube. Pe chitarile ritm (double tracked, pan hard right si hard left) am folosit un JJ FRED45-1(pentru "carne") pe unul din canale si un CENTRE 0 pe celalalt (pentru inalte). Pe chitarile solo parca tot un CENTRE am folosit.

PS: In Flames.

Edited by manbearpig