Guest wylde_alien Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 pt cei care vor sa inregistreze ceva de calitate si pt care vor sa aiba sound adevarat 15 euro ora sau 1500 euro albumu studioul a costat peste 50.000 euro sculele sunt acelea care le au baietii de la metallica pe dvd some kind of monster ingineru de sunet a facut practica doar cu pantera u2 santana si altii din astia preturile se negociaza
George Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 studioul a costat peste 50.000 euro sculele sunt acelea care le au baietii de la metallica pe dvd some kind of monster Pai ar fi trebut sa fie macar dublu
Guest wylde_alien Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Pai ar fi trebut sa fie macar dublu pai gandestete ca doar macu si protools si placa de sunet a fost atat in rest..... de mult am uitat pretu lor! ceva din dotarea studioului fender strat din 70 si ceva flying v gibson 70 si ceva set tobe roland td-10 compresoare mindprint pe lampi 2 LICENTE LA TOATE PROGRAMELE si restu in fine PT TINE DC VREI VOI FACE UN CALCUL BAFTA FRATE
midnight rider Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 unde si cand se poate vedea/asculta studioul asta?ce pro tools are?
cronos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ingineru de sunet a facut practica doar cu pantera u2 santana si altii din astia preturile se negociaza asta e ciudat, un om care a facut asta cred ca gasea o tara mai buna decat romania in care sa munceasca
Guest wylde_alien Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 unde si cand se poate vedea/asculta studioul asta?ce pro tools are? pro tools hd3(mac) unde si cand se poate vedea/asculta studioul asta?ce pro tools are? in piatra neamt
Guest wylde_alien Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ingineru de sunet a facut practica doar cu pantera u2 santana si altii din astia preturile se negociaza asta e ciudat, un om care a facut asta cred ca gasea o tara mai buna decat romania in care sa munceasca nu cred! incerci sa faci ceva la tine acasa dupa atata timp! te saturi de strainatate! asta e adevaru si dc unora nu le vine sa creada!
cronos Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 ati tras ceva in studio sa vedem cum suna ? sunt chiar curios
Cosu Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 1) Pro Tools nu e Holy Grailul studiourilor, au mai trecut ani, a mai aparut concurenta si s-au mai luminat minti. 2) Daca s-au investit asa de multi bani in studioul asta nu vad de ce nu ar investi bani si intr-o publicitate sanatoasa 3) Threadul se inchide pentru ca regulamentul sectiunii nu a fost citit cu atentie. Acolo se alfa politica RGC in ceea ce priveste reclama facuta de agentii comerciali. O seara buna
Recommended Posts