Guest OratioMentis Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 De la Grosmann, la o adica: http://goo.gl/TcFKD. Desigur, intr-o tara normala, eventuala comanda ar fi onorata la pretul afisat pe site. Daca incearca vreunul, chiar as fi curios sa vad ce iese. Altfel, sa trecem mai departe zambind...
alexyz Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Iese ca nu mai au in stoc, dar ca iti pot comanda, numai ca pretul va fi de XXX ron, nu cel afisat pe site.
Guest OratioMentis Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 (edited) Hehe Pur romanesc, zic. Edited August 22, 2011 by OratioMentis
Guest Wrath Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 (edited) Ahhh vroiam si eu sa imi comand 50 dar pot numai cate 1 o data.O sa dau comanda sau o sa il contactez(presupun ca inainte sa imi vina acasa produsu primesc vrun mail ceva sa confirm comanda),va anunt cand aflu care e treaba. ) Comandarea produselor se face prin apasarea butonului "comanda acest produs" prezent in pagina de prezentare pe larg a unui produs. Dupa aceasta, vi se va afisa un "formular de comanda" ce va contine informatii despre produsul comandat si cateva rubrici obligatorii ce trebuie completate corect cu datele dumneavoastra personale. Dupa confirmarea comenzii (pin apasarea butonului "trimite comanda") veti fi contactat telefonic de un agent Grosmann Music Store pentru confirmarea comenzii. Deasemenea, veti fi informat prin intermediul unui Email, cu privire la modalitatile de plata. Puneti-va pe comandat fratilor. Edited August 22, 2011 by Wrath
Bogdi Skinny Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 dupa pret , imi dau seama de "calitatea superioara" a floyd-ului.....asta ca sa nu iau in calcul faptul ca e o tzapa dinaia gen epic fail.....
Guest OratioMentis Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ahhh vroiam si eu sa imi comand 50 dar pot numai cate 1 o data.O sa dau comanda sau o sa il contactez(presupun ca inainte sa imi vina acasa produsu primesc vrun mail ceva sa confirm comanda),va anunt cand aflu care e treaba. ) Comandarea produselor se face prin apasarea butonului "comanda acest produs" prezent in pagina de prezentare pe larg a unui produs. Dupa aceasta, vi se va afisa un "formular de comanda" ce va contine informatii despre produsul comandat si cateva rubrici obligatorii ce trebuie completate corect cu datele dumneavoastra personale. Dupa confirmarea comenzii (pin apasarea butonului "trimite comanda") veti fi contactat telefonic de un agent Grosmann Music Store pentru confirmarea comenzii. Deasemenea, veti fi informat prin intermediul unui Email, cu privire la modalitatile de plata. Puneti-va pe comandat fratilor. Pariez ca vor fi refuzate toate comezile ) dupa pret , imi dau seama de "calitatea superioara" a floyd-ului.....asta ca sa nu iau in calcul faptul ca e o tzapa dinaia gen epic fail..... Neah, a gresit pretul. Intr-o alta tara, comanda ar fi onorata la pretul afisat pe site, ca firma sa nu piarda din credibilitate. Aici, oricum credibilitatea nu mai conteaza, mai ales dupa zecile de pagini de forum pe care le-am lecturat pe tema Grosmann ) Da' e dragut, asa )
Ironside Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cre' ca a citit Grosu topicul, ca vad ca a corectat pretul. Acu' scrie 1250 RON. BAAAA, EU VREAU CU UN LEU! 1
Razvan S. Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 (edited) Cre' ca a citit Grosu topicul, ca vad ca a corectat pretul. Acu' scrie 1250 RON. i lold Edited August 23, 2011 by Razvan S.
Guest OratioMentis Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cre' ca a citit Grosu topicul, ca vad ca a corectat pretul. Acu' scrie 1250 RON. BAAAA, EU VREAU CU UN LEU! =))))))))))))))))))))))))))) N-ai prins oferta! 1
Recommended Posts