gibsonman Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 New band boys and girls. RoadKillSoda Mihnea Blidariu - vocals. Mihnea MIC - guitars and ground noise. Vava - bass and basic fashion. Para - rhythmic pattern. In septembrie iese albumul prin intermediul Asiluum.com Invitat Catalin Moraru,album inregistrat mixat si recalculat cu virgula de Marius Costache. spre ascultare piesa Nr.2 de pe album. Enjoy. pagina de facebook : Roadkillsoda Roadkillsoda - 2.mp3 1
gibsonman Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 La anu scoatem album full length.Pana atunci nejte preproductie.Ascultati si daca va place va rog sustineti.Numa de bine,Andrei Mihnea,RkS. 2
gibsonman Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 inca o piesa nou noutza.Se canta stoner fain si pe meleagurile astea. 2
gibsonman Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Servus.RoadkillSoda are o noua componenta,de ceva timp. Noi suntem : Sebi- voce, Mihnea- chitara, Vava- bas, Para- tobe. Pe 27 aprilie urmeaza sa lansam albumul oficial,in Bucuresti,dupa care urmeaza tara.Albumul se cheama Oven Sun. Pana atunci va las cu 2 filmari de la ultimul concert.Cheers! oven sun can't take control 3
gibsonman Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 dragilor,sunt foarte fericit sa va invit pe 27 aprilie in club Panic! la lansarea albumului Oven Sun,al formatiei mele RoadkillSoda. O piesa de pe album aici: Sper sa ne vedem pe acolo,chitara e prezenta,si mi-ar placea sustinerea colegilor chitaristi. Cheers!
gibsonman Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 ne apropiem de lansare.Pe 27 aprilie in club Panic! Cadou de la noi pentru voi,piesa Roadkillsoda-Can't take control la free download aici: https://soundcloud.com/roadkillsodaromania
gibsonman Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Multam fain de tot. Ne gasiti aici: www.roadkillsoda.com https://www.facebook.com/RoadKillSoda
gibsonman Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 pentru cine nu ajunge la concertele noastre,puteti gasi albumul in format digital aici: http://roadkillsoda.bandcamp.com/ Multam mult pentru support. 1
gibsonman Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 (edited) clip la piesa Ties That Bind : Edited June 26, 2013 by gibsonman 1
gibsonman Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Salut dragii mei, ne pregatim din greu pentru albumul urmator. In 2014. Pana atunci un preview pentru voi: Cheers!
gibsonman Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Vino vineri, 15 noiembrie in Question Mark (Calea Victoriei 48-50) sa vezi cel mai nou clip ROADKILLSODA! Baietii ti-au pregatit o mare surpriza: show live RKS style + un clip realizat pe 8biti + un super arcade game! Tare, nu? Vezi clipul in premiera vineri, la concert, iar dupa, daca nu ai prea multe beri la bord, gasesti jocul pe site-ul trupei (ambele gratie celor de la Tokyotoys). Ne vedem vineri in Question Mark (in pasajul Victoriei)! Cauta detalii despre event in presa si castiga invitatii, tricouri si alte smecherii. Daca le ratezi, gasesti merch la concert.
gibsonman Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Un pic de 8 biti. Noul clip de la piesa The Blame is Mine, Roadkillsoda aici:
gibsonman Posted June 5, 2014 Author Posted June 5, 2014 Ceva nou de acum un an RoadkillSoda in turneul "Generator Party 2013", concerte organizate de fani in curti. A fost superb.Enjoy! 3
gibsonman Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Dragii mei, am lansat un clip nou, extras de pe dublul album ce va fi lansat in toamna cu suportul Universal Music Romania. Este la piesa Wrong. Enjoy:
Recommended Posts