Guest claxonn Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 (edited) Pentru a usura accesul amicilor .. am facut si eu un thread de piese trase de mine. Standardul va fi urmatorul: nume piesa, data inregistrarii, pareri personale Incepem cu cele doua incercari la dueluri. Duel 40 din 2006-06-07 Merge.. Duel 41 din 2006-06-16 Trebuia sa mai incerc. M-am grabit ca sa pot sa ma concentrez la licenta... scolile astea. Edited June 23, 2006 by claxonn
Madden Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 DUel 40 din 2006-06-07:ar fi mers mai multe inflorituri.idei ai dar nu prea ai tehnica/teorie muzicala Duel 41 din 2006-06-16 incearca sa tii notele sub control(un vibrato,un slide,un bend)pe alocuri suna sec sa lasi nota libera fara sa revii asupra ei. in rest,parerea mea e ca commenturile astea obiective,nu ar trebui sa te motiveze sa iti dai silinta,n nici un caz sa renunti.succes in continuare.
Guest claxonn Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 DUel 40 din 2006-06-07:ar fi mers mai multe inflorituri.idei ai dar nu prea ai tehnica/teorie muzicalaDuel 41 din 2006-06-16 incearca sa tii notele sub control(un vibrato,un slide,un bend)pe alocuri suna sec sa lasi nota libera fara sa revii asupra ei. in rest,parerea mea e ca commenturile astea obiective,nu ar trebui sa te motiveze sa iti dai silinta,n nici un caz sa renunti.succes in continuare. Thank you pentru comentarii.. acum astea imi sunt cele mai de folos!
Guest claxonn Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Am mai pus si eu mana si am mai invatzat si eu ceva interesant - prima parte din Summer Song-Joe Satriani Stiu ca la AH-uri stau cam prost si la final am cam gherlit-o dar e bine de pus aici pentru a se urmarii pe viitor progresul. Claxonn___Joe_Satriani___Summer_Song_Cover__first_part_.mp3
Guest Monyo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Am mai pus si eu mana si am mai invatzat si eu ceva interesant - prima parte din Summer Song-Joe Satriani Stiu ca la AH-uri stau cam prost si la final am cam gherlit-o dar e bine de pus aici pentru a se urmarii pe viitor progresul. Se simte progresul clar!!!
Guest claxonn Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Si am mai pus si eu mana pe chitara. Nu e cine stie ce, dar asa intr-o seara de luni, la viteza ... merge ca suna fain Bonjovica asta. Bon_Jovi___You_Give_Love_A_Bad_Name.mp3
Guest claxonn Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 N-am auzit wah pe Summer Song. Nu incerci? Ar fi o idee... poate maine. Pana atunci, o alta inregistrare. Hai ca m-a luat valu . CLX___Carlos_Santana___Black_Magic_Woman.mp3
Guest claxonn Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Revin cu doua variante metal la doina populara "Mandra floare trandafir". Astept pareri, sugestii, reclamatii . CLX___Mandra_Floare_Trandafir__Metal_Cover__v1.mp3 CLX___Mandra_Floare_Trandafir__Metal_Cover__v2.mp3
Guest solmyr Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nice job! Ai progresat bine. GG! keep walking
Guest claxonn Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Sa continuam cu cover-uri. De data asta la doua strune . CLX___Joe_Satriani___The_Forgotten_part_2.mp3
Guest claxonn Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Bine , foarte fain Multumesc de aprecieri insa sunt convins ca urechea ta poate sa spuna si partile mai putin placute. Te rog! Fara mila! Astept critici si de la tine si de la altii ca doar asa se naste progresul . Karpi -> .
Recommended Posts