Guest kyuslauten Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 (edited) Clona TS 808 construita in "laboratoarele" Analog Sound. Suna excelent, 99% ca originalul. Este in stare exceptionala, cred ca am folost pedala vreo 2 ore maxim. O vand deoarece amp-ul meu delivers enough distortion for my taste si pe bune ca TS-ul face tuburile sa "urle". Este o pedala perfecta pentru cine vrea mai mult si mai muuuuuuult..... Are trei controale casi clasicul TS: volum,ton si gain si e verde. Se afla la Timisoara. 250 ron (adica cu 100 de euro mai ieftin decat originalul) sau schimb cu alte pedale (exclus distorsion sau overdrive). Edited June 12, 2011 by kyuslauten
Squier Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Salut, am si eu aceeasi pedala si cred ca videoul asta te poate ajuta la vanzare http://chitarepe.net/index.php/garaj/58-analog-sound-scream-for-cream-od Este un review facut chiar de mine pentru chitarepe.net, siteul la care lucrez impreuna cu niste prieteni chitaristi. Bafta la vanzare, poate totusi inainte sa o vinzi ii gasesti o intrebuintare in setupul tau
Guest kyuslauten Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Salut, am si eu aceeasi pedala si cred ca videoul asta te poate ajuta la vanzare http://chitarepe.net...am-for-cream-od Este un review facut chiar de mine pentru chitarepe.net, siteul la care lucrez impreuna cu niste prieteni chitaristi. Bafta la vanzare, poate totusi inainte sa o vinzi ii gasesti o intrebuintare in setupul tau Merci, E foarte ok pedala. Pt mine e in plus sincer am prea mult distors de la cele 6 lampi din preamp si e arhisuficient (vorba lu Petrucci:"prea mult distors strica...ca si prea mult bas dealtfel..."). Dar pentru cine canta metale suparate sau are putin dist din statie, pedala asta este salvarea!
AnalogSound Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Imi pare rau ca il dai. Vreau sa vin cu o mica precizare: persoana care va cumpara aceasta pedala va beneficia de orice serviciu Analog Sound ca si proprietarul de drept: garantie, preturi promotionale la alte pedale si consultanta(daca este cazul si o doreste). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Guest kyuslauten Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 up pedala profesionala TUBE SCREAMER (clona) pentru schimburi cu pedale mai scumpe ofer si diferenta
Guest kyuslauten Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 digitech synth-wah, la schimb ? merci de oferta dar nu ma ajuta cu nimic aceasta pedala ma intereseaza mai mult ceva reverb sau mai ales delay...la ceva pedala mai tare dau si diferenta(sunt fan BOSS)
Guest kyuslauten Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 up 250 ron sau schimburi (pun si diferenta daca e cazul)
Guest kyuslauten Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 (edited) 250 ron sau schimburi fara gluma...daca cineva tanjeste dupa sunetul de ts808 dar nu are 700ron sa dea pe unul, eu am solutia perfecta: ieftin si bun ts808 clonat de Analog Sound cu piese de calitate si aspect foarte fain...e verde Edited June 19, 2011 by kyuslauten
Guest kyuslauten Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 250 ron sau schimburi pedalele BOSS au prioritate...
Guest Joseph Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 250 ron sau schimburi pedalele BOSS au prioritate... ce anume te-ar interesa de la boss?
lowdusk Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Un schimb cu delayul Ecohead din ACEST topic? Ai PM.
Guest kyuslauten Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Acest topic se poate inchide. Pedala e data. Multumesc RGC. O zi buna.
Recommended Posts