Messu Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Stie cineva sa-mi spuna de unde as putea cumpara, din Romania, asa ceva ? Nu vreau forme pretentioase ci "clasicele" insemne circulare (puncte). Sau, daca cineva si-a confectionat, poate vrea sa-mi spuna cum. Ce material a folosit si cu ce le-a taiat. Asa cum vad eu treaba, pentru a obtine forme "perfect" circulare cred ca se poate folosi doar o preducea. Dar poate ma insel... Multumesc mult pentru orice sugestie . 1
karpi Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 (edited) Stie cineva sa-mi spuna de unde as putea cumpara, din Romania, asa ceva ? Nu vreau forme pretentioase ci "clasicele" insemne circulare (puncte). Sau, daca cineva si-a confectionat, poate vrea sa-mi spuna cum. Ce material a folosit si cu ce le-a taiat. Asa cum vad eu treaba, pentru a obtine forme "perfect" circulare cred ca se poate folosi doar o preducea. Dar poate ma insel... Multumesc mult pentru orice sugestie . Cu laser , de 350MW comandat digital sau Ptr material mai subtire si suficient de elastic . Set preducea - Set preducea 9 buc si 15 buc. Aplicatii: pentru efectuat gauri in piele, textile si materiale plastice. PREDUCEA Ptr materiale mai groase poanson stantat gauri ,stantator, Perforator ce functioneaza asemanator cu perforeatorul de foi ptr dosariat din birouri. Sau un CNC http://www.scribd.com/doc/41596164/Boschert-combicut-1250x2500 Edited May 27, 2011 by karpi
EugenRo2001 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 In Romania nu stiu dar eu am cumparat de aici: http://stores.ebay.co.uk/Pietra-Dura-Etcetera/Shell-Luthier-Dots-/_i.html?_fsub=16198396&_sid=59249210&_trksid=p4634.c0.m322 Cred ca mai am niste puncte de sidef de 7mm, daca te intereseaza da-mi PM.
Messu Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 @karpi - sigur ca m-am gandit si la CNC dar, in practica, ma refeream la o unelata care se gaseste la casa "oricarui" mestesugar . LASER, ... mai rar... Preducele am, dar n-am identificat, inca, un material din care sa tai acele puncte. In principiu, trebuie un plastic suficient de elastic ca sa se poata taia bine si suficient de dur ca sa-si pastreze o forma geometric indeformabila. Dar ce material ??? Cred ca o sa incerc cu cant din ABS pentru mobila (acum mi-a venit ideea) @EugenRo2001 - multumesc mult pentru link. E OK. Eu mai cautasem pe ebay dar erau cam scumpe. Treaba e ca vad ca se vand in seturi de 10 bucati si eu as avea nevoie de 12-13. Dar o sa intreb pe vanzator ca poate-poate... Multumesc pentru oferta ta, dar as vrea puncte de 6 mm diametru. Daca ma razgandesc dau un semn. Numai bine !
Recommended Posts