Guest Stache Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Salut ! Sunt nou pe forum. As avea si eu o intrebare. As putea conecta o statie de ampificare la o pedala BOSS Metal Zone? Din statie ies cu un cablu cu mufa de 1/8 , iar mufa de la pedala e 1/4. As putea folosi un adaptor?
AnalogSound Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Clar poti dar o sa sune ... hai sa nu spunem infect pentru ca este prea putin. Ori folosesti o statie de chitara, ori folosesti o pedala care are simulare de cabinet. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
catalinsapasu Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Da. Presupun ca statia de amplificare e una hi-fi, nu una pentru chitara. Daca era amp de chitara avea iesire de chitara. Si inca ceva. Din pedala iesi cu cablu si il bagi in statia de amplificare, nu invers. adica vine chitara - pedala - statie - boxe.
Razvan S. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Pe langa metal zone, cumperi si asta(behringer ultra G) http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/56576-vand-rocktron-hush-si-behringer-ultra-g/ si va suna binisor cu orice hi fi amp
Guest Stache Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Aham multumesc... Un prieten are chitara electrica si un multi effects processor de la digitech nu stiu exact ce model .. si a venit la mine si a mers totul bine.. se auzea normal. Acum nu stiu ce sa zic .. sa imi cumpar un amp? Daca da de care (Buget de maxim 6 mil) ?
nothing_ro Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Procesoarele au emulare de amp/cabinet, metalzone-ul nu.. asta e motivul pt care nu o sa-ti sune bine.
Guest Stache Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Deci ca sa folosesc metal zone-ul pe statie ce imi trb?
Razvan S. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Deci ca sa folosesc metal zone-ul pe statie ce imi trb? Emulator de cabinet(nu degeaba ti-am pus linkul de mai sus)
Recommended Posts