Guest danutzursc Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 stie careva dintre voi , cum as putea sa pun pe chitara electrica in locul cercurilor albe de pe grif, leduri ? am vazut in ceva videoclip pe care am sa il atasez mai jos, si arata destul de interesant. si daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in privinta cum se monteaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 (edited) Acel tip de neck vine așa "din fabrică". E aproape imposibil să modifici unul fără să-l distrugi, mai bine îl faci de la 0. Sau îți pui inlay-uri fluorescente și cânți sub blacklight. PS: Wow, a trecut ceva timp de când n-am mai ascultat Christian... metal. Edited March 5, 2011 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 (edited) in primul rand, luminitele alea sunt pe chitara bas, nu pe cea electrica. chitari electrice cu asa ceva sunt destul de putine, iar cele care au acest feature, te cam rup la buzunar... in al doilea rand, nu cred ca ar fi o idee buna sa te apuci tu sa-ti sculptezi grifu ca sa-ti pui beculetze de craciun. decat daca ai instructiuni clare si exacte a ceea ce trebuie sa faci, si daca crezi ca te poti descurca... in materie de chitari, ai putea sa te uiti pe aici, poate iti face ceva cu ochiu.. Edited March 5, 2011 by Neo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HellsAngel Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Am reusit acum ceva timp sa realizez o "iluminare" a grifului dar necesita mana fina de lucru si cateva resurse destul de greu de gasit.Trebuie facute niste cavitati micute , in care intra un led cu aprindere "push-pull" si bateriile lui.Nu e greu de realizat dar trebuie sa ai rabdare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Sau gauresti fingerboard-ul in locul unde sunt punctele, pana ajungi la cavitatea truss-rod-ului. Cumva, nu stiu cum, tragi fire pe acolo pana ajungi in cavitatile corpului sa poti alimenta led-urile. Edited March 7, 2011 by EugenRo2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 http://www.simscustom.com/html/00leds.htm sau... poti trage cablajul prin partea de sus (sau de jos) a grifului.. si sa dai gauri in dreptul fiecarui inlay. o alta varianta ar putea fi sa folosesti fibra optica, in loc de leduri... si sa ai un singur led puternic undeva in cavitatea corpului. just thinking out loud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Cumva, nu stiu cum 1. buy LEDs 2. drill holes 3. ... 4. get rich Fãrã a da jos tastiera e cam greu. Unele nici nu au tastierã separatã (e.g. Strat). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danutzursc Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 well , eu am un fender strat deluxe players edition, cumparat de nou acum 2 luni...si intradevar , mi-a facut cu ochiul modificarea aplicata pe basul din videoclip, da foarte bine albastru ala...si ma gandeam ca ..poate reusesc cumva...da cand aud de gaurit si de tras fire..ma tem ca sunt afon.. :|... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septi Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Arunca un ochi aici , poate te ajuta cu ceva http://www.instructa...ED-Light/#step1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 1. buy LEDs 2. drill holes 3. ... 4. get rich Fãrã a da jos tastiera e cam greu. Unele nici nu au tastierã separatã (e.g. Strat). "cumva, nu stiu cum" se referea la cum sa traga fire prin canalul truss-rod-ului, in sensul ca nu stiu dac a este suficient loc..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder_DT Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Are si Steve Vai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts